Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ka*ys-ca*dys.c*m
07.11.2022, 18:55
Beeniepatu nic dodać nic ująć
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
07.11.2022, 19:04
Beeniepatu poczekaj aż z Yalaskiem otworzymy kayalasek.rc to będzie przełom. 😎
🤣🤣🤣🤣
Dobra. Nie ukrywam, że tamte sklepy mają OGROMNY PLUS. Możliwość płacenia w różnych krypto, nie tylko w BTC. 😄
🤣🤣🤣🤣
Dobra. Nie ukrywam, że tamte sklepy mają OGROMNY PLUS. Możliwość płacenia w różnych krypto, nie tylko w BTC. 😄
07.11.2022, 19:13
@"Kaja Buza" pewnie to Pay4RC tez nalezy do Administratora w czewonym krawacie
YOUR ATTORNEY
07.11.2022, 21:49
Właśnie to PAY4RC mnie zastanawiało. Ktoś stworzył platformę? usługę? aplikacje? Czy jak to zwać TYLKO do płacenia za dragi z neta? 🤣🤣
07.11.2022, 23:17
Katy ma dobra trójkę ale jeśli robisz antyreklamę jesteś zbanowany dlatego pomyślałem ze to sklep Sergiusza chyba ze Katy to ktoś z bliskich. Zbrzydło mi się to forum od naciągaczy i rangi newbie z 2 postami którzy polecają najlepszy sort.
08.11.2022, 06:01
Nieświadomka a Kejti to nie Gargameli? 🤔
Antyreklamę czyli co dokładnie? Opinie szczere na temat słabych sortów czy o co kaman? 😄
Antyreklamę czyli co dokładnie? Opinie szczere na temat słabych sortów czy o co kaman? 😄
08.11.2022, 06:24
Nieświadomka z bardzo bliskich.
Przecież ta "święta" czwórca prowadzi te wszystkie cwelshopy razem.
sergiusz, gargameli i do tego enchi wraz z kobitą(dixie czy jakoś tak)
DO PIEKŁA!
Przecież ta "święta" czwórca prowadzi te wszystkie cwelshopy razem.
sergiusz, gargameli i do tego enchi wraz z kobitą(dixie czy jakoś tak)
DO PIEKŁA!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.11.2022, 12:06
(08.11.2022, 06:01)Kaja Buza napisał(a):Nieświadomka a Kejti to nie Gargameli? 🤔
Zastanawiałem się nad tym. Ciekawe co robi Pan Gandalf.
Szkoda, ze większość ludzi wierzy w to, że to różne sklepy. Chuj, ze katy ma pixy jak chemcenteum, nep jak oni, cmc jak oni. Jebac ich. Tego Sergiusza jak bym spotkał osobiście to wsadzilbym do samary i wysłał na Wybrzeże Kości Słoniowej. Tak po prostu. Chujek który nie opuszcza rak z klawiatury - chyba ze do kapucyny jak widzi jak newbie lajkują sklepy.
Antyreklama czyli jeśli piszesz o sporcie który jest nieaktywny, ze tydzień czekasz na przesyłkę i nie doleciała itp. Za to dostajesz bana. Szkoda strzępić ryja. Mam nadzieje Że dopal albo użytkownicy będą w stanie reszta użytkownikom z dopka uświadomić to ze będą z czasem wyjebani 👍 zdrówka dla każdego z osobna.
08.11.2022, 12:28
Nieświadomka No wlasnie. Ludzie nie rozumieja, ze wystawienie negatywnej opinii, o ile jest rzetelna, nie jest antyreklama, tylko zwroceniem uwagi na cos co nie dziala, a co V moze i powinien poprawic. Tylko wiedzac co jest zle, mozna to poprawic i zyskac duzo wiecej niz ignorujac to. No ale niestety Pan od Zasad, sam podstawowych zasad nie rozumie. Wyzywajac innych, ktorzy rozumieja wiecej niz on 😎
YOUR ATTORNEY
08.11.2022, 14:02
Tak pamietam twoja opinie odnośnie tabletek która była rzetelna bo trza było chyba ich wziąć z 3 żeby poczuć to coś, a opinia została usunięta a ty razem z nią. Tutaj widzę możesz wystawić opinie adekwatna i nie jest usuwana. Wg mnie temat wyczerpany. Kupując u katy kupujesz na własna odpowiedzialność. Pozdro