Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja Chemii No Love
08.11.2022, 17:26
Odklejka jest wtedy, gdy ktoś oskarża drugą osobę o odklejkę, a tak naprawdę sam nie skleja, że odklejka o którą posadza kogoś jest celowym wygłupem mającym na celu rozluznienie atmosfery albo przykładowo rozbawić tłumy. Wówczas odklejkę ma ten który nie skleja odklejki-fake'i. Morał chyba oczywisty.
❤️❤️❤️❤️
08.11.2022, 21:26
Odklejanie inaczej oderwanie od rzeczywistości i poczucie że to inni mają jakiś problem, bo przecież ze mną wszystko jest okej... To jest typowe odklejenie
09.11.2022, 00:53
Rozumiem. Tak mi się wydaje! Czy forum ma jakieś swoje wyjątkowe akcje odklejek? Jakieś legendy?
09.11.2022, 07:24
(08.11.2022, 17:26)Kaja Buza napisał(a):NO LOVE
Odklejka jest wtedy, gdy ktoś oskarża drugą osobę o odklejkę, a tak naprawdę sam nie skleja, że odklejka o którą posadza kogoś jest celowym wygłupem mającym na celu rozluznienie atmosfery albo przykładowo rozbawić tłumy. Wówczas odklejkę ma ten który nie skleja odklejki-fake'i. Morał chyba oczywisty.
❤️❤️❤️❤️
Nie bardzo. Jednak zmierzasz w kierunku bycia forumowym idiota. Popsulo Ci sie juz grubo w glowie. Szkoda, bo do tej pory jakos udawalo Ci sie bawic w normalny sposob. Ja nie jestem odklejony, chocbys mowil to z milionem serduszek. Tobie niestety glowa sie strasznie popsula. Smutno patrzec na to jak jest z Toba coraz gorzej. I prosze, zebys do mie w taki sposob sie nie odzywal. Bo to zupelnie niepotrzebne
YOUR ATTORNEY
09.11.2022, 11:04
I po co te nerwy proszę państwa.
Swoją drogą można było by utworzyć jakąś federację mma dla użytkowników Dopal.org
np. PRIME DOPAL SHOW MMA
Swoją drogą można było by utworzyć jakąś federację mma dla użytkowników Dopal.org
np. PRIME DOPAL SHOW MMA
09.11.2022, 11:51
tome3eqkks pomysl niczego sobie. Dla mnie osobiscie, ma to jednak pewna ulomnosc, bo przy napierdalaniu sie, w takich freak'owych zestawieniach, o zwyciestwie za czesto decyduje szczescie. Wolalbym, zeby byla mozliwosc wybrania formy starcia, a jako druga opcja byla dostepna debata 😎
YOUR ATTORNEY
09.11.2022, 13:22
Beeniepatu poważnie odebrałeś to na poważnie? 😄
Stanąłem w obronie wszystkich którzy byli nazywani odklejeńcami, mimo, że nawet się tak nie zachowywali, ale jednak wmawianie komuś, że jest gorszy (chory psychicznie, odklejony itd.) było dla kogoś nie wiem... Satysfakcją? 😎
Nie mam pojęcia dlaczego wziąłeś to do siebie. 🤔
Stanąłem w obronie wszystkich którzy byli nazywani odklejeńcami, mimo, że nawet się tak nie zachowywali, ale jednak wmawianie komuś, że jest gorszy (chory psychicznie, odklejony itd.) było dla kogoś nie wiem... Satysfakcją? 😎
Nie mam pojęcia dlaczego wziąłeś to do siebie. 🤔
09.11.2022, 14:59
(09.11.2022, 11:51)beeniepatu napisał(a): tome3eqkks pomysl niczego sobie. Dla mnie osobiscie, ma to jednak pewna ulomnosc, bo przy napierdalaniu sie, w takich freak'owych zestawieniach, o zwyciestwie za czesto decyduje szczescie. Wolalbym, zeby byla mozliwosc wybrania formy starcia, a jako druga opcja byla dostepna debata 😎
Oprócz przygotowania fizycznego i techbnicznego - Szczęście swoją drogą... to w prawdziwych walkach, te wszystkie fame mma i inne gówniane federacje dla dzieciaków są z góry ustawione a ciemne społeczeństwo płaci krocie za dostęp do ppv