Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
Konkretny V pozwolę sobie przenieść moje ostatnie opinie z innego forum a nawet teraz je wkleję
Deschloroketamina (znana również jako 2'-Oxo-PCM i DCK)
Sort w postaci coś jak by microdrudki tak czy siak jak na foto . Następnym razem wstawię zdjęcie bo będzie kolejne spotkanie dysocjacyjne.
Jako, że kiedyś miałem z DCK styczność ale doświadczenia jeszcze niemam.
Zastosowane roa to sniff I vapo .
Najpierw próba uczoleniowa 5mg wypadła pozytywnie i nawet coś tam poczułem ale ciężko opisać mi co
Vapo uderzyłem w dawkę 20mg zapach I smak dymu do przyjęcia.
Wejście natychmiastowe .
Efekty, które potrafię opisać to lekka dezorientacja, odklejanie ciała i znieczulenie, zmiany w postrzeganiu otoczenia i dzięków mnie otaczających, uczucie jak by moje ciało było nie moje, podobieństwo do przedmiotów martwych np wczuwałem się w meble w domu .
Czas działania to dobra godzina
Sniff
Taka sama dawka czyli 20 mg sama oplikacja jak i splyw do przyjęcia.
Co do działania powiedział bym , że odczucia miał takie same tylko udezenie było jak by silniejsze i na wejściu większy nieogar .
Tutaj czas działania był dłuższy niż przy vapo nie pamiętam bo się zawiesiłem i zapomniałem wgl o tym
Stwierdzam, że DCK jest aktywne działa tak jak powinno czytając opisy i porównując co się działo u mnie .
Żeby osiągnąć k-hole jeszcze gotowy nie jestem ale teraz jak mi wleci w ręce to może zacznę się zbliżać czy połączyć się z wszechświatem.
Możliwe, że i spróbuję innego roa konkretnie iv tylko muszę się wyedukować co do tego roa .
Koneserzy dyso będziecie zadowoleni : kciuk w górę:
Tym bardziej trwa zajebista promocja 2g do zamówienia !!!
Dodano po 4 godzinach 31 minutach 43 sekundach:
Zaległości cd... :palić:
Flunitrazolam 0.25mg
Małe czerwone tabletki z przedziałką.
To samo co ogólnie jest na rynku .
Co najważniejsze tabletki to nie sam wypełniacz bo i tak bywało.
Tutaj niema co się rozpisywać produkt należy bo grupy benzodiazepin i tak działa.
Osobom bez tolerki radził bym zacząć o 1 tabletki jak nie 1/2 bo kiedyś szukając informacji [H] o tym benzo to widziałem posty, że niektórzy po jednej mieli już dobrze : kciuk w górę:
Legitne, aktywne benzo :fala:
To co tygryski lubią najbardziej
Kamagra 100mg
No tutaj chyba nie trzeba dużo tłumaczyć kręcone: Cała tableta postawi nawet staruszka .
Dla tych co nie wiedzą nie jest zalecane mieszać z RC bo kamagra sama w sobie już podnosi ciśnienie.
Ja osobiście mieszałem i nic mi nie było.
Ale taka informacja jak już opiniuje produkt .
Aktywne, dzialajace i stawia konara w pionie
Ps.
Mam jeszcze do napisania opinie 3fpm, 2 fdck i Nep
Z góry mogę powiedzieć, że konkret sorty !!!
Deschloroketamina (znana również jako 2'-Oxo-PCM i DCK)
Sort w postaci coś jak by microdrudki tak czy siak jak na foto . Następnym razem wstawię zdjęcie bo będzie kolejne spotkanie dysocjacyjne.
Jako, że kiedyś miałem z DCK styczność ale doświadczenia jeszcze niemam.
Zastosowane roa to sniff I vapo .
Najpierw próba uczoleniowa 5mg wypadła pozytywnie i nawet coś tam poczułem ale ciężko opisać mi co
Vapo uderzyłem w dawkę 20mg zapach I smak dymu do przyjęcia.
Wejście natychmiastowe .
Efekty, które potrafię opisać to lekka dezorientacja, odklejanie ciała i znieczulenie, zmiany w postrzeganiu otoczenia i dzięków mnie otaczających, uczucie jak by moje ciało było nie moje, podobieństwo do przedmiotów martwych np wczuwałem się w meble w domu .
Czas działania to dobra godzina
Sniff
Taka sama dawka czyli 20 mg sama oplikacja jak i splyw do przyjęcia.
Co do działania powiedział bym , że odczucia miał takie same tylko udezenie było jak by silniejsze i na wejściu większy nieogar .
Tutaj czas działania był dłuższy niż przy vapo nie pamiętam bo się zawiesiłem i zapomniałem wgl o tym
Stwierdzam, że DCK jest aktywne działa tak jak powinno czytając opisy i porównując co się działo u mnie .
Żeby osiągnąć k-hole jeszcze gotowy nie jestem ale teraz jak mi wleci w ręce to może zacznę się zbliżać czy połączyć się z wszechświatem.
Możliwe, że i spróbuję innego roa konkretnie iv tylko muszę się wyedukować co do tego roa .
Koneserzy dyso będziecie zadowoleni : kciuk w górę:
Tym bardziej trwa zajebista promocja 2g do zamówienia !!!
Dodano po 4 godzinach 31 minutach 43 sekundach:
Zaległości cd... :palić:
Flunitrazolam 0.25mg
Małe czerwone tabletki z przedziałką.
To samo co ogólnie jest na rynku .
Co najważniejsze tabletki to nie sam wypełniacz bo i tak bywało.
Tutaj niema co się rozpisywać produkt należy bo grupy benzodiazepin i tak działa.
Osobom bez tolerki radził bym zacząć o 1 tabletki jak nie 1/2 bo kiedyś szukając informacji [H] o tym benzo to widziałem posty, że niektórzy po jednej mieli już dobrze : kciuk w górę:
Legitne, aktywne benzo :fala:
To co tygryski lubią najbardziej
Kamagra 100mg
No tutaj chyba nie trzeba dużo tłumaczyć kręcone: Cała tableta postawi nawet staruszka .
Dla tych co nie wiedzą nie jest zalecane mieszać z RC bo kamagra sama w sobie już podnosi ciśnienie.
Ja osobiście mieszałem i nic mi nie było.
Ale taka informacja jak już opiniuje produkt .
Aktywne, dzialajace i stawia konara w pionie
Ps.
Mam jeszcze do napisania opinie 3fpm, 2 fdck i Nep
Z góry mogę powiedzieć, że konkret sorty !!!
20.04.2022, 14:46
co do fluni to 250mg to juz strong (tripsit), beztolerkowcy nawet 1/3 moga wrzucac bo flunitrazolam jest w kurwe aktywny
daj link na pw
daj link na pw
Zaraz Ci wysyłam
Flunitra to ja po 3 łykam
I tu mam jeszcze moje opinie
7-AD aktywne od nich ?
Koleszka zamawiał i mówił, że aktywne .
Sam na próbę 5g 50€ to nic co ludzie wydali na te wynalazki z Chin.
Testowane od tego V jakiś czas temu
A pihp
3 cmc
6 apb
2/3 fea pelet
Każda substancja zacna i mocno aktywna .
Niedługo opinie napiszę.
Będzie dobre
Speedosul
Ssak
Awatar użytkownika
Nowicjusz
Poczta 3 tyg. temu
czy ktoś może wysłać link prywatnie?
M100
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Poczta 3 tyg. temu
Zacznę od tego, że kontakt z V jest na bardzo wysokim poziomie szybkie i konkretne odpowiedzi. Bez pierdolenia się I mydlenia oczu.
Zaskakująco szybk wysyłka nawet powiedział bym Express jak z kraju, z którego leci .
4 dnia rano już miałem w rękach najtańszą opcją wysylki.
Konkretny i słowny Vendor, któremu można zaufać i nawiązać współpracę.
Ceny jak na europejski rynek i taką jakość nie są jakieś wygórowane.
No wiec przyszedł czas na opinie.
Zacznę w kolejności jak było testowane.
Na pierwszy strzał poszła A PihP
Sort w postaci małych grudek i proszku zauważyłem dwa odcienie grudek biały i taki jasno brązowy.
Testowane Roa
Vapo
Na początku 30mg bu zobaczyć z czym mam doczynienia.
Po pierwszej chmurce już wiedziałem, że mam doczyjienia z konkretnym mocnym sortem .
Smak i zapach dymu charakterystyczny dla tej substancji.
Kolejne chmury leciały 50mg +/-
Działania jak przystało do Alfy pihp.
Działanie około 30/40 minut.
Sniff
Bardzo nie praktykuje tej Roa w przypadku tej substancji ale czuję się zobowiązany.
Usypane na blat 50mg bardzo dobrze się kruszy i lajka formuje.
Sniff dziwny i troszkę nieprzyjemny (Dla mnie Alfa wgl jest nieprzyjemna sniffowac) długo pozostaje zapach w nosie co mi przeszkadza .
Ładuje się szybko bo po 5 minutach już czułem wyraźnie działanie.
Przyjemny rush dopaminowy dikatny speed jak nie przesadzisz jest całkiem przyjemnie
Czas działania 1h
IV
Wisienkę na torcie zostawiłem na koniec bo poprzednio przeliczyłem się z mocą i po 50mg IV chyba straciłem przytomność bo nie pamiętam do rana i cały upizgany we krwi byłem.....
Jak już poznałem moc i możliwości zdecydowałem się na roztwór 50mg Alfy w 1.5mg wody do iniekcji z czego zostało mi 1.3ml roztworu .
Po podloczeniu się do instalacji i pchnięciu tłoczka już przy 3 kresce na pompce czułem działanie.
Gdzy odłączałem sprzęt byłem wystrzelony jak statuła wolności
Żadnego wjazdu na serce czy jakieś paranoje .
Tutaj czas działania zbliżony do tego o w przypadku Vapo.
Na koniec dodam tak !!!
Przy nieczęstych dorzutkach zjad niemal niewyczuwalny.
Można normalnie jeść i zasnąć.
Brak wjazdu na pikawe i brak paranoi.
I ostrożność bo można sobie zrobić kuku ...
3cmc
W postaci przezroczystych kamieni w miarę łatwo kruszących się.
Zapach typowy dla cmc splyw jak i smak tak samo.
Że względu na moją tolerke początkowa ilość to 350mg . UWAGA nie brać do siebie bo sort może słaby bo osoba wrzucająca 1 czy 2 razy w miesiącu będzie potrzebowała połowę tego .
Sniff I spływ trochę nieprzyjemny trzeba zaopatrzyć się płyny, które zamaskują ten posmak.
Po aplikacji i pierwszych wodospadach odchulsm lekkość umysłu i narastające ciarki po całym ciele . Peak to 30 minut poczym powoli spada i jest ogromna chęć na dorzutke . Max 2 może 3 bo potem to strata materiału.
Działanie typowe dla aktualnych 3cmc jeśli chodzi o stosunek speed/ eufo to zdecydowanie przewaga speeda z wyraźna euforia w tle.
Libido up
Czas działania to 1h .
Zwala znikoma po zjedzeniu 1g na 3 razy.
Podsumując bardzo dobre 3 cmc dla osób doszukujących się przewagi speeda.
Flunitra to ja po 3 łykam
I tu mam jeszcze moje opinie
7-AD aktywne od nich ?
Koleszka zamawiał i mówił, że aktywne .
Sam na próbę 5g 50€ to nic co ludzie wydali na te wynalazki z Chin.
Testowane od tego V jakiś czas temu
A pihp
3 cmc
6 apb
2/3 fea pelet
Każda substancja zacna i mocno aktywna .
Niedługo opinie napiszę.
Będzie dobre
Speedosul
Ssak
Awatar użytkownika
Nowicjusz
Poczta 3 tyg. temu
czy ktoś może wysłać link prywatnie?
M100
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Poczta 3 tyg. temu
Zacznę od tego, że kontakt z V jest na bardzo wysokim poziomie szybkie i konkretne odpowiedzi. Bez pierdolenia się I mydlenia oczu.
Zaskakująco szybk wysyłka nawet powiedział bym Express jak z kraju, z którego leci .
4 dnia rano już miałem w rękach najtańszą opcją wysylki.
Konkretny i słowny Vendor, któremu można zaufać i nawiązać współpracę.
Ceny jak na europejski rynek i taką jakość nie są jakieś wygórowane.
No wiec przyszedł czas na opinie.
Zacznę w kolejności jak było testowane.
Na pierwszy strzał poszła A PihP
Sort w postaci małych grudek i proszku zauważyłem dwa odcienie grudek biały i taki jasno brązowy.
Testowane Roa
Vapo
Na początku 30mg bu zobaczyć z czym mam doczynienia.
Po pierwszej chmurce już wiedziałem, że mam doczyjienia z konkretnym mocnym sortem .
Smak i zapach dymu charakterystyczny dla tej substancji.
Kolejne chmury leciały 50mg +/-
Działania jak przystało do Alfy pihp.
Działanie około 30/40 minut.
Sniff
Bardzo nie praktykuje tej Roa w przypadku tej substancji ale czuję się zobowiązany.
Usypane na blat 50mg bardzo dobrze się kruszy i lajka formuje.
Sniff dziwny i troszkę nieprzyjemny (Dla mnie Alfa wgl jest nieprzyjemna sniffowac) długo pozostaje zapach w nosie co mi przeszkadza .
Ładuje się szybko bo po 5 minutach już czułem wyraźnie działanie.
Przyjemny rush dopaminowy dikatny speed jak nie przesadzisz jest całkiem przyjemnie
Czas działania 1h
IV
Wisienkę na torcie zostawiłem na koniec bo poprzednio przeliczyłem się z mocą i po 50mg IV chyba straciłem przytomność bo nie pamiętam do rana i cały upizgany we krwi byłem.....
Jak już poznałem moc i możliwości zdecydowałem się na roztwór 50mg Alfy w 1.5mg wody do iniekcji z czego zostało mi 1.3ml roztworu .
Po podloczeniu się do instalacji i pchnięciu tłoczka już przy 3 kresce na pompce czułem działanie.
Gdzy odłączałem sprzęt byłem wystrzelony jak statuła wolności
Żadnego wjazdu na serce czy jakieś paranoje .
Tutaj czas działania zbliżony do tego o w przypadku Vapo.
Na koniec dodam tak !!!
Przy nieczęstych dorzutkach zjad niemal niewyczuwalny.
Można normalnie jeść i zasnąć.
Brak wjazdu na pikawe i brak paranoi.
I ostrożność bo można sobie zrobić kuku ...
3cmc
W postaci przezroczystych kamieni w miarę łatwo kruszących się.
Zapach typowy dla cmc splyw jak i smak tak samo.
Że względu na moją tolerke początkowa ilość to 350mg . UWAGA nie brać do siebie bo sort może słaby bo osoba wrzucająca 1 czy 2 razy w miesiącu będzie potrzebowała połowę tego .
Sniff I spływ trochę nieprzyjemny trzeba zaopatrzyć się płyny, które zamaskują ten posmak.
Po aplikacji i pierwszych wodospadach odchulsm lekkość umysłu i narastające ciarki po całym ciele . Peak to 30 minut poczym powoli spada i jest ogromna chęć na dorzutke . Max 2 może 3 bo potem to strata materiału.
Działanie typowe dla aktualnych 3cmc jeśli chodzi o stosunek speed/ eufo to zdecydowanie przewaga speeda z wyraźna euforia w tle.
Libido up
Czas działania to 1h .
Zwala znikoma po zjedzeniu 1g na 3 razy.
Podsumując bardzo dobre 3 cmc dla osób doszukujących się przewagi speeda.
20.04.2022, 15:04
@HokusPokus Wyślij priv , ale chyba wydaje mi się że miałem ta stronę kiedyś i mówisz ze 7ad aktywne ? Kiedy próbował twoj kolega ?
25.04.2022, 18:02
@"M100" właśnie zamówiłem pake listem za ile mogę się spodziewać gołebia? Miałem już ta stronę ale nie zamawiałem bo było samo 7ad właśnie .
Szyderca Mordeczko u mnie to było 5 dni roboczych następnym razem równe półtora tygodnia
Jest to szybsza opcja
Mariusz Sanitariusz Wysłano
Ojciechrzestny Musisz mieć 20 postów napisane i będziesz miał odblokowane wiadomości prywatne .
Juz Wam Wysyłam linki !!!
Jest to szybsza opcja
Mariusz Sanitariusz Wysłano
Ojciechrzestny Musisz mieć 20 postów napisane i będziesz miał odblokowane wiadomości prywatne .
Juz Wam Wysyłam linki !!!
Na stronie pojawiło się kanna
AD-18
6B-AD
7ABF
JWH-210
Jeszcze parę godzin żeby skorzystać z zajebistej promocji
Trochę zamuliłem bo email dostałem 26.04 ale jest jeszcze czas .
Drodzy Klienci,
Ponieważ jutro są urodziny króla w Holandii, mamy super
wyprzedaż trwająca do 28 kwietnia 00:00 godz. Wyprzedaż oznacza, że otrzymujesz
3 gramy gratis przy każdym zamówionym zamówieniu!!!!!!!
W komentarzach zaznacz, czego chcesz.
Dotyczy to tylko zamówionych produktów.
AD-18
6B-AD
7ABF
JWH-210
Jeszcze parę godzin żeby skorzystać z zajebistej promocji
Trochę zamuliłem bo email dostałem 26.04 ale jest jeszcze czas .
Drodzy Klienci,
Ponieważ jutro są urodziny króla w Holandii, mamy super
wyprzedaż trwająca do 28 kwietnia 00:00 godz. Wyprzedaż oznacza, że otrzymujesz
3 gramy gratis przy każdym zamówionym zamówieniu!!!!!!!
W komentarzach zaznacz, czego chcesz.
Dotyczy to tylko zamówionych produktów.