Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synt Coco - Opinie o produkcie.
15.11.2022, 15:32
Synth Coco
Jak dla mnie kozak
Mało wyczuwalny zapach
Smak przy spływie słonawy
Mnie robiły dawki rzędu 40mg
przyjemny speed z nutką eufori
Dorzutki robiłam co 1,5h do max 2h
Odczynnik jest dość mocny
Największą dawkę zarzuciłam 60mg
Ale według mnie więcej jak 40mg nie trzeba
Testy są wiarygodne po odpoczynku od rc .
Ogólnie po inii jest cudownie .
Po nieprzespanej nocy przyjęłam linie I po niej czułam się jakbym była wyspana.
Dopisze coś więcej jak sobie przypomnę
Jak dla mnie kozak
Mało wyczuwalny zapach
Smak przy spływie słonawy
Mnie robiły dawki rzędu 40mg
przyjemny speed z nutką eufori
Dorzutki robiłam co 1,5h do max 2h
Odczynnik jest dość mocny
Największą dawkę zarzuciłam 60mg
Ale według mnie więcej jak 40mg nie trzeba
Testy są wiarygodne po odpoczynku od rc .
Ogólnie po inii jest cudownie .
Po nieprzespanej nocy przyjęłam linie I po niej czułam się jakbym była wyspana.
Dopisze coś więcej jak sobie przypomnę
15.11.2022, 16:29
DUZO CZUC TEJ EUFORI? WYSTEPUJA JAKIES UBOKI SCHIZY ITP?DO JAKIEGO ODCZYNNIKA BYS TO POROWNAŁA?
15.11.2022, 17:00
A ta euforia mocno zalatuje? Do jakiego odczynnika bys to porownala? Jaka bania po tym jest ?
Maniek napisał 15.11.2022, 17:14:
Nie cytuj poprzedniego wpisu, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "szybka odpowiedź" - opcja ta jest na samym dole każdego wątku (takie wielkie okienko tekstowe)
Nie cytuj poprzedniego wpisu, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "szybka odpowiedź" - opcja ta jest na samym dole każdego wątku (takie wielkie okienko tekstowe)
15.11.2022, 17:53
(15.11.2022, 15:49)Dilleraaaa napisał(a): Nada się to do vapo? Jak ktoś przetestuję niech da znać
będę miał okazję do tego siąść na dniach to sprawdzę, chociaż podejrzewam że będzie jak z hexen analog,cos mozna powapowac ale przez wypełniacz będzie problem
może działać o ile w tym nie ma żadnego cmc oczywiście
15.11.2022, 18:15
Pewien znajomy "baciarz" miał okazję testować IV i mówił, że wejście przy zbyt dużej dawce to jak "gra w papier, kamień, nożyce ze śmiercią".
SztywnyMisza pewnie coś jak te przy PVP jeśli pamiętasz jakie było, a było przerażające jak dla mnie. 🤯
Dlatego nie warto bawić się w iv i te sprawy. 😎
SztywnyMisza pewnie coś jak te przy PVP jeśli pamiętasz jakie było, a było przerażające jak dla mnie. 🤯
Dlatego nie warto bawić się w iv i te sprawy. 😎