Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powiększone źrenice
(04.11.2022, 22:59)Białykot napisał(a): Powiekszone źrennice mam przy 4cmc zarzuconym oralnie lub po mdma w krysztale bo mam dostęp do takiego specyfiku ale to tez oral i po pigułach oczy tzn źrennice wystrzelone
Tego nie ukryjesz ja to u siebie lubie mieć takie oczy bardzo mi się w sobie to podoba a i laskom tym z ktorymi leciałem podobały sie zawsze takie moje oczy
lipa troche,wiesz,do pracy następnego dnia a czlowiek jeszcze oczy naćpane w kurwe to może być mały problem
(04.11.2022, 23:09)Chochlik napisał(a): Mi się zrenice nie zwiększają na cmc-kach, odkąd biorę wenlafaksynę.
SNRI/SSRI coś majstrują przy serotoninie. Nie wiem czy to kwestia osobnicza, czy ogólnie spotykane zjawisko.
a odczuwasz je normalnie?
09.11.2022, 14:48
Jeśli ktoś z was naprawdę ma przypałowe oczy - bo wiadomo są takie osoby że nie ukryją wąchneli...
Ja naprzykład po buchu mam tak że nie mam oczu praktycznie
Nie wiem czy już ktoś wcześniej wpadł tu na taki pomysł ale polecam zaopatrzyć się w soczewki - Kolorowe (białe - naturalne) i kryjące z pewnością pomogą ( mają zmniejszony otwór na źrenice
Warto sprawdzić przed zakupem bo soczewki bezbarwne lub podkreślające kolor oczu nic nie pomogą.
Ja naprzykład po buchu mam tak że nie mam oczu praktycznie
Nie wiem czy już ktoś wcześniej wpadł tu na taki pomysł ale polecam zaopatrzyć się w soczewki - Kolorowe (białe - naturalne) i kryjące z pewnością pomogą ( mają zmniejszony otwór na źrenice
Warto sprawdzić przed zakupem bo soczewki bezbarwne lub podkreślające kolor oczu nic nie pomogą.
27.11.2022, 23:55
Soczewki dobra sprawa najlepiej w ciemnym kolorze nie w swoim.Możesz spróbować też z kroplami,ale to za dużo nie da praktycznie w sumie nic.A najlepiej to zajarać buszka okruszka i oczka lekko się przymkną i nie będą się rzucały źrenice aż tak
28.11.2022, 08:06
Na rozszerzone zrenice stosuje sie fizostygmine. Na zwezone atropine. Nie trzeba zadnych soczewek. Na zdrowe oczy zadne soczewki nie sa wskazane.
YOUR ATTORNEY
01.12.2022, 12:05
(28.11.2022, 08:06)beeniepatu napisał(a): Na rozszerzone zrenice stosuje sie fizostygmine. Na zwezone atropine. Nie trzeba zadnych soczewek. Na zdrowe oczy zadne soczewki nie sa wskazane.
nie rozumię Twojego myślenia , po co dodatkowo wprowadzać niepotrzebne substancję do organizmu, skoro można to załatwić za pomocą bezpiecznych soczewek... albo tak jak napisał kolega wyżej - ,,nie ćpać''!!
01.12.2022, 12:27
tome3eqkks moj tok myslenia jest bardzo prosty. Obie substancje maja mniejsze ryzyka w podaniu w celach, do jakich sie ich uzywa, niz wkladanie soczewek do oka. Do tego bedac nacpanym 😎 I tyle. Mozna tez sobie wytatuowac oczy na czarno i jest po jakimkolwiek problemie. Od strony ryzyka patrzac, jakos kazdy tego unika.
YOUR ATTORNEY
24.10.2023, 22:07
Mnie po waleniu zajaranie bucha pomaga ogarnąć źrenice. Oczywiście pomaga bardziej doraźnie ale zawsze to coś.