Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja Chemii No Love
09.11.2022, 15:05
Beeniepatu pisząc to miałem głównie na myśli pewnego znanego użytkownika, dzięki któremu pierwszy raz spotkałem się z określeniem odklejony. To były początki tutaj i mój kochany Yalasek był tak nazywany, a raczej obrażany, bo nie uważam i od początku nie uważałem Go, za "odklejeńca" czy innego jakiegoś jakim był na czacie nazywanym. Chociaż ten ktoś i tak nawet nie zobaczy tego posta. 😁😁😁
09.11.2022, 15:16
tome3eqkks nawet nie wiedzialem, za tam sie cokolwiek ustawia. Nic nie wiem na ten temat. Lacznie z tym ile kosztuje 🤔
YOUR ATTORNEY
10.11.2022, 01:00
(09.11.2022, 15:16)beeniepatu napisał(a): tome3eqkks nawet nie wiedzialem, za tam sie cokolwiek ustawia. Nic nie wiem na ten temat. Lacznie z tym ile kosztuje 🤔
Wystarczy zobaczyć te cudownie wyreżyserowane konferencję/ konfrontacje YouTube-rów i celebrytów przed walką 🤣 cena zazwyczaj to około 40 zł za jedną transmisję ( ok.3-4h aktorstwa)
17.11.2022, 15:41
🤣🤣🤣
Siema ❤️❤️ Yalasek to, by się w grobie przewracał, ale On jest NIEŚMIERTELNY 😎 Na szczęście. 😁
Młoda, dziś w ogóle zakłady szły kiedy będziesz na forum i coś czuję, że Yalasek i Beeniepatu po stówce mi wisicie. 😎😎😎
PS. Pamiętaj co pisałem po tej Twojej piątce w cztery godziny! 🙄🙄🙄
I OCZYWIŚCIE
UCZULENIÓWKA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siema ❤️❤️ Yalasek to, by się w grobie przewracał, ale On jest NIEŚMIERTELNY 😎 Na szczęście. 😁
Młoda, dziś w ogóle zakłady szły kiedy będziesz na forum i coś czuję, że Yalasek i Beeniepatu po stówce mi wisicie. 😎😎😎
PS. Pamiętaj co pisałem po tej Twojej piątce w cztery godziny! 🙄🙄🙄
I OCZYWIŚCIE
UCZULENIÓWKA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.11.2022, 20:19
@"Kaja Buza" nie no napisała, że od cichego wielbiciela, Pablo jest tylko i aż źródłem alfy. Jakieś amory sie tu kręcą widzę