Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
10.11.2022, 18:48
I tak I nie kwestia czasu zażywania,tego czy kryształy są dobrze rozgniecione na drobny pył.Im dłuższe stosowanie tym bardziej zapchany I wyniesczony nos. Nazwa cholory nie wzięła się pewnie bez powodu.Chociaż nie zawsze walenie 3cmc musi się wiązać z zapchaną klamą,odpowiednie nawilżenie przygotowanie tematu woda morska itp I będzie git.Przygotowanie też ma duży wpływ na to jakie ewentualnie konsekwencje będziemy pozniej ponosić
10.11.2022, 19:03
Dilleraaaa nazwa chlory pochodzi od nazwy substancji i jej struktury chemicznej, a nie tego czy zapycha nos. To tak dla sprostowania 😎
YOUR ATTORNEY
10.11.2022, 19:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.11.2022, 19:16 przez Dilleraaaa.)
Beeniepatu tak wiem,chodziło mi bardziej o to,że chlory kojarzą mi się typowo z wyżartą,wyniszczoną śluzówką o czym w sumie po części kierowało się pytanie dlatego stąd te małe porównanie
10.11.2022, 19:16
Każdy taki mądry. 😆
A jak wyjaśnicie fakt, że taki chlor rozpuszcza się w wodzie idealnie za to w nosie zostawia jakie dziwny żółty śluz? To nie są zwykłe smarki tylko według mnie (czyli na 99,9% 😎) jakieś pozostałości po krysztale wciąganym nosem. Żadna amfetamina, a tej sortów się nawciagałem sporo różnych takiego czegoś nie zostawiała w nosie.
A jak wyjaśnicie fakt, że taki chlor rozpuszcza się w wodzie idealnie za to w nosie zostawia jakie dziwny żółty śluz? To nie są zwykłe smarki tylko według mnie (czyli na 99,9% 😎) jakieś pozostałości po krysztale wciąganym nosem. Żadna amfetamina, a tej sortów się nawciagałem sporo różnych takiego czegoś nie zostawiała w nosie.
10.11.2022, 20:03
@"Kaja Buza" dlatego, ze w nosie nie masz wody per se. A za odkrycie, ze to najpewniej cos z pozostalosci po krysztale, najpewniej czeka Cie nobel. Teraz pozostaje ustalic czy z biologii czy moze jednak chemii. Gratuluje 💪
YOUR ATTORNEY
10.11.2022, 20:14
Beeniepatu nobel z niesamowitości w zupełności wystarczy. 😎
.
Czyli to samo żółte z nosa przy podawaniu i.v. jest wtłaczane do krwiobiegu tylko bardziej rozcieńczone?
NICE!
.
Czyli to samo żółte z nosa przy podawaniu i.v. jest wtłaczane do krwiobiegu tylko bardziej rozcieńczone?
NICE!
10.11.2022, 20:28
Prosiłem o anonimowość.
Nie lubię się obnosić z takimi rzeczami.
🤣
Ale, żeby trzymać się tematu. Kolega ostatnio mi pisał, że te papierowe słomki z McDonalds'a są zajebiaszcze do sniffowania. Wystarczy ładnie pociąć na 3 części i nie trzeba się pieprzyć ze zwijaniem papierków czy banknotów podczas zażywania 3CMC i innych dragów. 😎
Nie lubię się obnosić z takimi rzeczami.
🤣
Ale, żeby trzymać się tematu. Kolega ostatnio mi pisał, że te papierowe słomki z McDonalds'a są zajebiaszcze do sniffowania. Wystarczy ładnie pociąć na 3 części i nie trzeba się pieprzyć ze zwijaniem papierków czy banknotów podczas zażywania 3CMC i innych dragów. 😎
10.11.2022, 20:35
@"Kaja Buza" to nie dlatego Cie tam nie ma
A co do uzywania wszelkiej masci rurek, to znow brawo. Tym razem dla kolegi. Mysle, ze nikt nie znal tego patentu. Rozbijacie noblowski bank
Taki tip: na rurki z Mc trzeba teraz uwazac, bo szybko sie psuja. Zreszta tak bedzie z wieksza gastronomicznych. Najlepiej kupic dzieciece klocki konstrukcyjne 'rurki'. Rozmiary do wyboru. Zapas na lata
A co do uzywania wszelkiej masci rurek, to znow brawo. Tym razem dla kolegi. Mysle, ze nikt nie znal tego patentu. Rozbijacie noblowski bank
Taki tip: na rurki z Mc trzeba teraz uwazac, bo szybko sie psuja. Zreszta tak bedzie z wieksza gastronomicznych. Najlepiej kupic dzieciece klocki konstrukcyjne 'rurki'. Rozmiary do wyboru. Zapas na lata
YOUR ATTORNEY
20.11.2022, 13:53
Jak najlepiej przechowywać trójkę przez trochę dłuższą ilość czasu? Próżniowo zapewne, ale niektórzy mówią że lodówka inni że zamrażarka albo tapczan.