Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie.
11.11.2022, 23:40
(27.05.2022, 06:35)kot_kreskowy napisał(a): Czwórka to prawie samo eufo, a trójka to speed z euforią.
Odczuwalne proporcje to kwestia indywidualna, ale z reguły się pokrywają u różnych osobników.
Mi zawsze euforia wypierdala mocniej niż u innych ,bez znaczenia jaki materiał pobieram.
Mam podobnie i tak też preferuje. 3 przetestowana - bardzo pozytywnie, czekam na więcej...
Skoro Twoim i nie tylko Twoim zdaniem w 4 więcej euforii będzie następna.
12.11.2022, 00:09
Dla sprostowania: 3cmc a 4cmc to zupelnie inna euforia. W trojce jest dopaminowa, a w czworce serotoniowa.
YOUR ATTORNEY
12.11.2022, 08:40
czy ta serotoninowa wprowadza większy nieogar? taką jakby to nazwać wyjebkę totalną?
12.11.2022, 09:09
tome3eqkks serotoninowa euforia potrafi dac nieogar, ale nie nazwalbym tego wyjebka totalna. Bardziej, imho, jest to skupienie sie na samym sobie i przezywaniu tego stanu 😎
YOUR ATTORNEY
12.11.2022, 09:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2022, 09:46 przez tome3eqkks.)
czyli substancja bardziej na wyluzowanie się , raczej nie polecał byś jako wspomagacz np. do sprzątania ?
12.11.2022, 09:48
tome3eqkks no na klasycznej czworce raczej lenistwo i zawias, niz chec do dzialania
YOUR ATTORNEY
15.11.2022, 11:08
Heyo! Wczoraj odebrałam wygraną 3g, chociaż na oko było z 5g minimum. Wagi nie miałam przy sobie. Pierwszy raz z 4cmc. Już w drodze powrotnej zaczęłam dawkować kawałki doustnie popijając napojem. Pierwsze około 200mg. Poczułam się błogo jakoś 30-40 minut po, więc rzuciłam drugie tyle... I później tak co 15 minut, może co pół godziny połykałam kolejne kawałeczki lekko brązowego kryształku. I chyba zbyt łapczywie podeszłam do tego, bo zjadłam całość w jakieś 4 godziny! Efektem czego było takie porycie dość spore, obawa, że ktoś zauważy (źrenice duuuże były), nie miałam ochoty na rozmowy z nikim, tylko zamknąć się samej i tak mi było dobrze. Czy to mógł być efekt przedobrzenia z ilością? Na pewno aktywny RC, dla mnie za bardzo nawet Może gdybym troszczkę z głową i umiarem podeszła, całe doświadczenie było by przyjemne jak pierwsze 2 godziny około. Późnej około 3 godziny zasypiałam, ale zasnęłam w końcu! Dziękuję za gratis i w dodatku w tak szybkim tempie!
15.11.2022, 15:22
(15.11.2022, 11:08)NO LOVE napisał(a): Heyo! Wczoraj odebrałam wygraną 3g, chociaż na oko było z 5g minimum. Wagi nie miałam przy sobie. Pierwszy raz z 4cmc. Już w drodze powrotnej zaczęłam dawkować kawałki doustnie popijając napojem. Pierwsze około 200mg. Poczułam się błogo jakoś 30-40 minut po, więc rzuciłam drugie tyle... I później tak co 15 minut, może co pół godziny połykałam kolejne kawałeczki lekko brązowego kryształku. I chyba zbyt łapczywie podeszłam do tego, bo zjadłam całość w jakieś 4 godziny! Efektem czego było takie porycie dość spore, obawa, że ktoś zauważy (źrenice duuuże były), nie miałam ochoty na rozmowy z nikim, tylko zamknąć się samej i tak mi było dobrze. Czy to mógł być efekt przedobrzenia z ilością? Na pewno aktywny RC, dla mnie za bardzo nawet Może gdybym troszczkę z głową i umiarem podeszła, całe doświadczenie było by przyjemne jak pierwsze 2 godziny około. Późnej około 3 godziny zasypiałam, ale zasnęłam w końcu! Dziękuję za gratis i w dodatku w tak szybkim tempie!
mozesz wrzucic zdjecia tej 4 ?
Pozdrawiam