Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
14.11.2022, 16:40
mój ostatni mix to kanna (fake hash) + 4cmc powiem wam że spoko potem zapiłem wszystko wudą i spać zzZzzz..
14.11.2022, 18:07
Ja po takim misie leżałem z uśmiechem na mordzie 2 godziny, czysta radość hehe tylko i kanna i 4 musi być odpowiednia
15.11.2022, 12:01
Buszkek i 3 cmc ładnie wchodzi przed kreska polecam wiadro i z 15min po kresce i jest bajka
23.11.2022, 20:57
Dilleraaaa 😋 Co Ty wiesz o miksach?
Za małolata jak zobaczyłem jak to jest z tymi wszystkimi zabawkami dzieci z dworca ZOO waliłem fetę z wywarem z marihuchny. 🙃 Brałem na łyżkę Włada, Trawy Boba i podgrzewałem. Teoretycznie THC raczej nie powinno się wytopić z trawy - praktycznie czułem ewidentnie różnicę między samym Władem, a tym mixem. 🙃🙂
Za małolata jak zobaczyłem jak to jest z tymi wszystkimi zabawkami dzieci z dworca ZOO waliłem fetę z wywarem z marihuchny. 🙃 Brałem na łyżkę Włada, Trawy Boba i podgrzewałem. Teoretycznie THC raczej nie powinno się wytopić z trawy - praktycznie czułem ewidentnie różnicę między samym Władem, a tym mixem. 🙃🙂
23.11.2022, 21:14
@"Kaja Buza" No twój mix to już całkowicie mix nad mixami xD ja wymieniłem te mniej kontrowersje,nie wale po kablach a już tym bardziej nie takie połączenie,ale trzymaj się ciepło 😀