Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Magazyn narkotyków w mieszkaniu. Zabezpieczono środki odurzające o wartości około 5 m
15.11.2022, 21:20
@"Kaja Buza" idziesz dobrym tropem. Do pewnej akcji z Niebieskim Panem, Sand ogarnial spod lady nie tylko bialko 😎
YOUR ATTORNEY
15.11.2022, 21:45
Niestety wszedl w jeden temat, ktory juz jest bardzo wrazliwym tematem. No i pan od zasad sie wydygal, i okazal sie zwyklym frajerem. A Sand sie frajerowi dal dymac
YOUR ATTORNEY
15.11.2022, 21:56
no to se chłop najebał lipy jak tak robił jak jedno to nie drugie
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
15.11.2022, 21:57
Przecież to jest proste jak jebanie: Vendorzy RC prowadzą różne "biznesy", niektórzy działają również na dn.
Maniek chodzi mi o to że trzyma jedno razem z razem z drugim
i tak samo sprzedaż tak zwaną uliczną razem z internetową
i tak samo sprzedaż tak zwaną uliczną razem z internetową
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
15.11.2022, 22:19
Nawiązałem swoim wpisem do wcześniejszej wypowiedzi i pytania, że jak to możliwe, że to Sand, skoro tutaj w newsie jest napisane, że miał fetę i zioło
Maniek to że tak napisali to jeszcze nie znaczy że tak jest a jak na ekspertyzie im nie wyjdzie że to były np siarczan i faktycznie thc to już nie podadzą że się pomylili
może jeszcze tam wiele ugrać co nie zmienia faktu że troszkę tego tam jest
no racja że jak już ktoś handluje to czym się da
może jeszcze tam wiele ugrać co nie zmienia faktu że troszkę tego tam jest
no racja że jak już ktoś handluje to czym się da
16.11.2022, 08:47
jak sand zaczynał to miał palenie grochy i fetke spod lady,nawet na starcie miał wątki na dopku do recenzji ale musiał je usunąć bo administracja nie chciała zwykłego ćpania w dziale xD