Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Magazyn narkotyków w mieszkaniu. Zabezpieczono środki odurzające o wartości około 5 m
(16.11.2022, 08:47)daniel776 napisał(a): jak sand zaczynał to miał palenie grochy i fetke spod lady,nawet na starcie miał wątki na dopku do recenzji ale musiał je usunąć bo administracja nie chciała zwykłego ćpania w dziale xD
Wszak wszystko jest "zwykłym ćpaniem". 😅
Ale interesujące z tymi klasykami od V. Jakby ktoś coś wiedział chętnie bym przyjebał świąteczną fetę jak sprzed kilkunastu lat. Chyba, że to graniczy z cudem, że w ogóle taka istnieje jeszcze.
Maniek zapewne między innymi na mój post odpowiedziałeś, także dzięki. Dla mnie niewyobrażalne kilka TAKICH "biznesów" naraz prowadzić, ale widać są ludzie którzy
😎"zawsze mieli łeb do interesów"😎
Ale interesujące z tymi klasykami od V. Jakby ktoś coś wiedział chętnie bym przyjebał świąteczną fetę jak sprzed kilkunastu lat. Chyba, że to graniczy z cudem, że w ogóle taka istnieje jeszcze.
Maniek zapewne między innymi na mój post odpowiedziałeś, także dzięki. Dla mnie niewyobrażalne kilka TAKICH "biznesów" naraz prowadzić, ale widać są ludzie którzy
😎"zawsze mieli łeb do interesów"😎
16.11.2022, 09:28
@"Kaja Buza" ja probowalem kazdego tematu spod lady od Sanda - bylo to watpliwej jakosci. No moze oprocz grochow spod ananasowej prasy Takze nic nie straciles
YOUR ATTORNEY
16.11.2022, 10:20
Ja też próbowałem wszystkiego ,średnia to była jakość. Może koko biorąc pod uwagę cenę było dobre.
Oprócz klasyków miał chyba jeszcze rzeczy typu fake euro itp..
Oprócz klasyków miał chyba jeszcze rzeczy typu fake euro itp..
16.11.2022, 10:33
Próbowałem kiedyś od niego ten nibymefedron z pod lady, to powiem szczerze, że escobar ma lepsze trójki😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?