Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzo-Detox
18.10.2022, 10:18
Dokladnie. Nie zeby cos ale przesadziles moim zdaniem troche Prawdziw odstawka to jest dramat. Ja przy cold turkeyu z clonazolamu 30mg/dobe pierwszedwa tygodnie to nawet z lozka nie wstawalem, spalem 3h na dobe na raty, nie bylo mowy o robieniu czegokolwiek, nawet ogladania tv czy korzystania z komputera. Fizycznie rozpierdol jak przy odstawieniu opio. Jak takie delikatne zejscie z benzo cie sterroryzowalo to powinienes sobie dac spokoj.
A to z tym ciaglym strachem, lekiem ze cos - mowilem Ci - nerwica lekowa. I lęk z odbicia po odstawieniu bzd.
A to z tym ciaglym strachem, lekiem ze cos - mowilem Ci - nerwica lekowa. I lęk z odbicia po odstawieniu bzd.
16.11.2022, 13:26
Benzo-detoks hm ciekawy temat.Na pewno warto podejść do tego z zdrowym rozsądkiem.Sama odstawiałam schodziłam z 12 mg lorazepam i udało się.Przechodząc do konkretów zrobiłam to w następujący sposób:Lorazepam zażywałam dwa razy dziennie po 6 tabletek rano i wieczorem łącznie 12 dziennie.Najpierw odstawiłam dawkę z rana i przez kilka dni przyjmowałam wieczorem gdy widziałam,że jest ok po kilku dniach odstawiłam dawkę wieczorną i w taki sposób zeszłam z 12 tabletek lorazepam z czego jestem dumna.Sposób myślę prosty i wykonalny trzeba tylko chcieć na pewno jest on bezpieczny z medycznego punktu widzenia ponieważ nie ma nagłego spadku substancji czynnej w krwi,no i nie doprowadzi do padaczki,która może wystąpić na skutek odstawienia nagłego benzo
16.11.2022, 14:11
Ja gdy walczyłem o zycie po wje*aniu się w BROMAZOLAM ❤️ ratowałem się relanium za radą Mańka bodajże, później jakoś co drugi dzień starałem się brać 5mg przed snem, leki zostawiałem w pracy w szafce i nie było lekko. Do czego zmierzam, na dolegliwości fizyczne brałem ketona 2x50mg i nie wiem czy to był efekt placebo czy nie, ale pomagał ten ketonal załagodzić bóle duszy, serca i ciała na kilka godzin. 😄
16.11.2022, 14:15
Mockryształów jak długo leciałas na tym lorazepamie, bo z opisu odstawki można wnioskować, zenie długo
16.11.2022, 20:16
(15.10.2022, 09:06)UltraKsiężyc napisał(a): Przeglądając wątki nie zauważyłem akurat takiego i pytanie głównie tyczy się mojej osoby,ale może i komuś w podobnej sytuacji pomoże.Mianowicie jak nazwa wątku
Benzo-Detox
Mam kilka pytań :
Dzisiaj mija pierwszy dzień jak totalnie bez jakiegokolwiek benzo ogólnie czuje się chujowo,bóle głowy itp
I czy ktoś zna może jakieś naturalne metody na wyciszenie lepsze samopoczucie i przetrwanie tego czasu? Oprócz melisy bo tego to już tyle pije a nic nie daje...mam też środki zawierające cbd,ale czy to coś da?
Może pregabalina by jakoś pomogła, choć w sumie to bardziej zalecza głoda po opiatach. No i obowiązkowo antydepresanty.
Benzo to najgorsze ścierwo pośród dragów. U mnie nawet przyjęcie jednego opakowania kończy się dwutygodniowym dołem pomimo leków. Chujnia z grzybnią.
05.01.2023, 17:24
Ja juz od nowego roku czysty,xnaczyvsie benzo biore ale to na krutki czas tylko bo mam zamiar zakonczyc definitywnke,nie to co kiedyś czcze slowa,tylko juz na powaznie bo zycie juz przeslizguje sie przez palce a zarylem ryjem o samo dno.
bebzo to podstawa,zdrowa zywnosc,zajac sieccsymkolwiek,niecmyslec o pokusach .,ale....
przeciez dopiero 5 dzien,niecodczuwam glodu,nie yesknie,nie mysle o yyn zeby stima zajebac,najebac sie i ograniczylem papierrosy...
Najgorsze mysle przede mną ,to przeciez takie logiczne,ja vs reszta zycia,zlanie sie,czy kiszczak sie nieczlamie,nie moze,nie ma opcji innej zevy zȧjebal znowu kolejna porażkę ktora mozecokazac się śmiertelną.
Wiec po porostu trwam,nie ma odwrotu.
Benzo odgrywa duza role,a l e to tymczasowo,wnet na relanium sie przerzucę albo lorafen.
Wiadomo,ze boje sie,ale zecspierdole ale pewne mysli i ludzie nie daja mi przestac myslec i wierze ze sie uda,BO TAK JA CHCE I TAK MUSI BYĆ !!!!
bebzo to podstawa,zdrowa zywnosc,zajac sieccsymkolwiek,niecmyslec o pokusach .,ale....
przeciez dopiero 5 dzien,niecodczuwam glodu,nie yesknie,nie mysle o yyn zeby stima zajebac,najebac sie i ograniczylem papierrosy...
Najgorsze mysle przede mną ,to przeciez takie logiczne,ja vs reszta zycia,zlanie sie,czy kiszczak sie nieczlamie,nie moze,nie ma opcji innej zevy zȧjebal znowu kolejna porażkę ktora mozecokazac się śmiertelną.
Wiec po porostu trwam,nie ma odwrotu.
Benzo odgrywa duza role,a l e to tymczasowo,wnet na relanium sie przerzucę albo lorafen.
Wiadomo,ze boje sie,ale zecspierdole ale pewne mysli i ludzie nie daja mi przestac myslec i wierze ze sie uda,BO TAK JA CHCE I TAK MUSI BYĆ !!!!
05.01.2023, 17:34
Mnie np pobyt w psychiatryku tak jakby odczuł wpierdalania benzo oporowo.Miesiąc mnie faszerowali lorafen,ale w takich ilościach medycznych nie takich jak ja stosowałem w innym celu.Teraz jak czasem mam benzo i zażyje je relaksacyjnie to wystarczy kilka tabs i mnie nie ma wcześniej żeby odczuć taki stan jak odczuwam teraz musiałabym z 2 opakowania zjeść.Ale u mnie to pewnie taki nawyk i spadek tolerki się zrobił.
14.01.2023, 02:50
Świetnym lekiem pomagającym w odstawce jest równeż pregabalina - działa ona na kanały wapniowe. Można tym odstawiać wszystko - opio, alkohol, benzo. Najskuteczniej skonsultować się z lekarzem, i przechodzić z krótko działających benzo na te dłużej - najlepiej diazepam.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
11.04.2023, 07:01
Odstawić benzo pod kontrolą lekarza najlepiej ja też lubię od czasu do czasu zarzucić benzo ale nie biorę w ciągach bo wiem jakie to mogą być tego skutki