Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
05.11.2022, 20:17
@"Lady Giwera" prosze bardzo. Na pytanie co to sa konstruktywne nagrody, odpowiedzialas:
"Takie, ktore bazuja na pracy z podswiadomoscia". Otoz podswiadomosc to czesc psychiki, gdzie mieszcza sie tresci, ktorych nie jestesmy w ogole swiadomi. Nie da sie wiec "pracowac z". Mozna starac sie docierac do podswiadomosci, wplywac na nia. Z racji nieuswiadamiania sobie pewnych tresci, nie mozna z tej wlasnie przyczyny, pracowac z nia. Mozna tylko wplywac na nia. Uzywajac np dragow, zwlaszcza sajko, to pracujemy ze swiadomoscia, ktora zmieniamy. A nie podswiadomoscia. O tym co jest w podswiadomosci nie mamy zielonego pojecia. Jak mamy pojecie, to jest to swiadomosc
"Takie, ktore bazuja na pracy z podswiadomoscia". Otoz podswiadomosc to czesc psychiki, gdzie mieszcza sie tresci, ktorych nie jestesmy w ogole swiadomi. Nie da sie wiec "pracowac z". Mozna starac sie docierac do podswiadomosci, wplywac na nia. Z racji nieuswiadamiania sobie pewnych tresci, nie mozna z tej wlasnie przyczyny, pracowac z nia. Mozna tylko wplywac na nia. Uzywajac np dragow, zwlaszcza sajko, to pracujemy ze swiadomoscia, ktora zmieniamy. A nie podswiadomoscia. O tym co jest w podswiadomosci nie mamy zielonego pojecia. Jak mamy pojecie, to jest to swiadomosc
YOUR ATTORNEY
05.11.2022, 21:02
PISAŁEM JUŻ Z Mańkiem, jednak Forum nie przewiduje tego.
Z racji zmiany domeny NET na ORG drugą edycję konkursu na projekt koszulki. 😁
Użytkowników teraz sporo sporo, to i ta edycja mogła by mieć większe wzięcie.
Ale... Moje sugestie od zawsze budziły niechęć. 🤣🤣🤣
Z racji zmiany domeny NET na ORG drugą edycję konkursu na projekt koszulki. 😁
Użytkowników teraz sporo sporo, to i ta edycja mogła by mieć większe wzięcie.
Ale... Moje sugestie od zawsze budziły niechęć. 🤣🤣🤣
07.11.2022, 17:16
dokładnie tak można wpłynąć na podświadomość za pomocą świadomości i nie ma huja pracować z podświadomością bezpośrednio
Aby wpływać na podświadomość za pomocą świadomości polecam konstruktywną książkę Mapy Myśli autorstwa Tonego Buzana
a na początek Potęgę Podświadomości @"Lady Giwera"
Aby wpływać na podświadomość za pomocą świadomości polecam konstruktywną książkę Mapy Myśli autorstwa Tonego Buzana
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
07.11.2022, 18:23
(07.11.2022, 17:16)dimiliki napisał(a): dokładnie tak można wpłynąć na podświadomość za pomocą świadomości i nie ma huja pracować z podświadomością bezpośrednio
Potwierdzam info.
Książki, które polecasz zacne. Ja zaczynałam od Samokontroli umysłu metodą Silvy, niop ale to był rok 2003/04 początek studiów, wróciłam do ksiażki po latach z zupełnie innym podejściem. . Dzięki za powyższe pozycje, chętnie do nich wrócę.
07.11.2022, 21:55
Proszę pisać na temat, czyli "propozycje na konkursy"
Zbędne posty zostały usunięte. Do takich rozmów służy PW.
Zbędne posty zostały usunięte. Do takich rozmów służy PW.
16.11.2022, 13:30
konkurs na poezje pod nazwą ,,twórz poezję'' jak myślicie jaka nagroda za 1 miejsce ?
16.11.2022, 13:56
Konkursy na wierszyk,rymowanki były więc może porą na piosenkę własnego autorstwa związanego z tematyką forum?Myślę,że znajdą się osoby,które chętnie by wzięły udział w czymś takim