Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
15.11.2022, 09:50
Żadnych wszelkich substancji zażywnych drogą iv zaczynając od morfiny po heroine itp
15.11.2022, 11:53
Wiesz duzo substacnji mozna zażyć iv chyba musisz przestac cpac i tylko marihuane palic
Maniek napisał 15.11.2022, 15:09:
Po raz setny proszę o nie cytowanie poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz! W każdym temacie na dole jest OGROMNE okno podpisane "Szybka odpowiedź" - proszę używać tej opcji!
Po raz setny proszę o nie cytowanie poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz! W każdym temacie na dole jest OGROMNE okno podpisane "Szybka odpowiedź" - proszę używać tej opcji!
15.11.2022, 12:43
Hehhe miałem na myśli typowo zażywane substancje,wymieniłem heroina,morfina.Wiadomo każdą można zażyć w taki sposób ale nie miałem tutaj na myśli klefa tylko coś z wyżej wymienionych
16.11.2022, 16:38
@"Pixel40" Generalnie wszystkie RC, które pobierasz/pobierałeś to substancje niewiadomego pochodzenia
A tak z ciekawości zapytam: dlaczego nigdy nie będzie testów heroiny? Przecież wrzucałeś fotki z oksy, a to też nie jest delikatne opio (mocniejsze od morfiny)
A tak z ciekawości zapytam: dlaczego nigdy nie będzie testów heroiny? Przecież wrzucałeś fotki z oksy, a to też nie jest delikatne opio (mocniejsze od morfiny)
16.11.2022, 16:45
(15.11.2022, 09:50)Dilleraaaa napisał(a): Żadnych wszelkich substancji zażywnych drogą iv zaczynając od morfiny po heroine itp
Oczywiście każda substancja iv jest zła, ale heroina jest dobra, to znaczy zła 😅 najgorsza wręcz, ale też popularną z tego co mi wiadomo metodą jest również vapowanie Browna.
Cytując klasyka Tedego:
"dobrze jest Ci? Powiedz. Czy dobrze jest Ci? Aluminium szeleści."
Cytując klasyka Tedego:
"dobrze jest Ci? Powiedz. Czy dobrze jest Ci? Aluminium szeleści."
16.11.2022, 18:10
Jakoś nie wierzę tym, którzy piszą że nie ruszyliby hery czy wgl opio. Gdyby któryś vendor forumowy wprowadził, poczytalibyscie recki, to by i próba była. Co ludzie aż tak się zmienili od czasów Ulki i fenta ? Nie wierzę
16.11.2022, 18:30
Wydaje mi się, że standardowej heroiny, bo bał bym się sam zrobić zastrzyk i czy będzie to czysty towar. Nigdy nie miałem parcia na iniekcje choć wiem, że masa ludzi wokół to robi. Drugim powodem jest to, że jeszcze nigdy w trakcie mojej 14 letniej kariery (xD) nie spotkałem się z tym, że ktoś miał helupe do ogarnięcia. Wiem, że można palić, ale będąc wjebanym w kodeinę byłby to gwóźdź do trumny. RIP. Zresztą już się w takie rzeczy nie bawię .
16.11.2022, 19:08
(16.11.2022, 16:38)Maniek napisał(a): @"Pixel40" Generalnie wszystkie RC, które pobierasz/pobierałeś to substancje niewiadomego pochodzenia
mam do wykupienia mst continus,ale ciezko dostać,a szkoda
17.11.2022, 18:08
(16.11.2022, 18:10)fiodor napisał(a): Jakoś nie wierzę tym, którzy piszą że nie ruszyliby hery czy wgl opio. Gdyby któryś vendor forumowy wprowadził, poczytalibyscie recki, to by i próba była. Co ludzie aż tak się zmienili od czasów Ulki i fenta ? Nie wierzę
No ja bym nie spróbował ale Koks czy dobre fetiso pewnie 😁