Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
17.11.2022, 14:30
Przestańcie tym kurwom nabijać chajs. W dodatku teraz sami się narażacie na przypał.
Ja pierdolę, bez kitu nie ma innych sklepów?
U escobara chajs zostawcie, słoń też legit towares trzyma.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.11.2022, 14:38
przeciez sand potrzebuje pqre dni na ogarniecie tematu strony itp i zara spowrotem wkracza do akcji takze nie martwcie sie byki
19.11.2022, 04:45
Wiadomość od sanda
Cytat:Czesc wam,
Mamy bardzo duzy balagan, ktory staramy sie ogarnac, ale raczej nie uda nam sie go ogarnac w 100%.
Dajcie nam czas do konca tygodnia gdy wszystko ustalimy miedzy soba i postaramy sie do was wrocic z propozycja chociaz czesciowego naprawienia szkód, ktore powstaly.
Pozdrawiamy
Pozostala czesc zalogi sandheavens
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
19.11.2022, 10:24
(17.11.2022, 14:30)kot_kreskowy napisał(a): Przestańcie tym kurwom nabijać chajs. W dodatku teraz sami się narażacie na przypał.
Racja , ale naganiacze to im tynk ze ściany daj za darmo i będą pisać że legit i wszystko pyszne heh , każdy normalny człowiek wie że sand yo cwel i chuj mu w morde niech go dojada do spodu pedala jebanego i ta jego resztę ekipy festow ! Może wrócić ziemniaki obierac brudas jebany! Ja to gowna bym im na maila nie wysłał bo to policyjne psy sa!