Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie.
18.11.2022, 20:49
kot_kreskowy Ona nie jadła.
Ona...
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
CIUMKAŁA
Chyba pora zmienić zasady gry i prócz:
Sniff, oral, VAPO, per rectum, i.v. dodać jeszcze metodę:
CIUM-CIUM. 😎
Jak dla mnie, skoro wielu z nas nie dowierza, to tam faktycznie było 3g, a młoda do okulisty. 😎
Ona...
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
CIUMKAŁA
Chyba pora zmienić zasady gry i prócz:
Sniff, oral, VAPO, per rectum, i.v. dodać jeszcze metodę:
CIUM-CIUM. 😎
Jak dla mnie, skoro wielu z nas nie dowierza, to tam faktycznie było 3g, a młoda do okulisty. 😎
20.11.2022, 08:48
(19.11.2022, 16:23)Szatan69 napisał(a): Przeczytałem w innym wątku ze jest dość troche speedujaca ta czwórka prawda ?
Poprosił bym tez fotke aktualnego sorciku.
Ta czwórka nie jest jakoś mocno speedująca. To znaczy trochę jest, ale nie w takim znaczeniu.
"Dość Speedująca", tak jak napisałeś, to jest złe sformułowanie.
Tu jest normalnie przewaga euforii (60/40 eufo/speed- mniej więcej w tych proporcjach) i to czuć.
Szkopuł bardziej tkwi w intensywności i długości działania tego speeda..
W połowie worka euforia wygasła prawie zupełnie, natomiast działanie tego speeda dało się odczuć praktycznie do końca wora i dlatego pozostaje po testach takie wrażenie dziwne.
Tak czy inaczej czwórkę tą śmiało można polecić, bo to nie jest wada, przez którą możnaby było ją dyskwalfikować, to raczej CECHA tego sortu
No także, ten teges... brać i ćpać kurwa mać.
Metamorfoza
Beeniepatu może to o czym pisze kot_kreskowy tłumaczy dlaczego
Będzie dżingoł bels mada faka!
20.11.2022, 13:12
Dlatego napisalem "dość" i dodałem troche. Jeśli jest tak jak mówisz dla mnie bomba. Cos sie pobiore i wrzuce zdjecie i jakas skromna recenze.
20.11.2022, 13:24
@"Kaja Buza" to po prostu nie jest klasyczny klefedron. Nie wiem co tutaj jeszcze trzeba tlumaczyc. Klef daje serotoninowa euforie - rozlanie, plusz. Jak nie ma sero to nie ma euforii. To o czym pisze kot, to euforia, ale dopaminowa.
YOUR ATTORNEY
20.11.2022, 13:51
To jest KLEFEDRON Turbo Plus. 😎
Tak jak Alfa Pihp Brązowa
(Boziu z szacunku do Niej z dużych pisze już nawet 😄).
Tak jak Alfa Pihp Brązowa
(Boziu z szacunku do Niej z dużych pisze już nawet 😄).
20.11.2022, 15:19
@"Kaja Buza" cos chyba nie tak z takim porownaniem. Jak cos, co nie dziala tak jak powinno, moze byc porownane do czegos, co dziala lepiej niz powinno (jak mniemam). To absurd logiczny
YOUR ATTORNEY