Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Choroby psychiczne a rc
18.11.2022, 18:33
Jak cpalem czesto to juz nie wiedzialem czasem co prawda a co nie. Czasem siedzialem i sie zastanawialem czy serio kogos nie zabilem a to sen był na jawie. Wgl mam realistyczne sny w ktore potrafie w jakies czesci sterowac nie wiem czy to nie juz jakas choroba.
19.11.2022, 20:21
Ty ja kiedyś miałem tak miałem, tylko że napad na sklep i mnie postrzelili i nie chciałem tego ale się obudziłem ale taka prawda że myślałem że naprawdę 😁
19.11.2022, 21:11
@"Kaja Buza" a ja bym to zaliczył do minusów, wydaje mi się, że większość osób co to dostaje zbyt dobrze na tym nie wychodzi i z deszczu wpierdala sie pod rynnę
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
19.11.2022, 21:17
Szatan69 to co opisujesz, to nie sen na jawie tylko omamy - m.in. przez cpanie, zaburzone jest poczucie jawy. Ale moze to byc tez objaw choroby psychicznej (np depresji)
Sa tez omamy hipnagogiczne - zwiazane z fazami snu, i momentem przechodzenia ze stanu czuwania w sen. To jest juz zjawisko czysto fizjologiczne i normalne. Wystepuje najczesciej, kiedy organizm jest przemeczony
Sa tez omamy hipnagogiczne - zwiazane z fazami snu, i momentem przechodzenia ze stanu czuwania w sen. To jest juz zjawisko czysto fizjologiczne i normalne. Wystepuje najczesciej, kiedy organizm jest przemeczony
YOUR ATTORNEY
19.11.2022, 21:50
Pierwsza jest nerwica jest jej kilka rodzaji ja miałem lękową nie leczona prowadzi do depresji a nie leczona depresja do schizofreni której tez jest kilka odmian albo nawet whu* odbian
w przypadku dragów ten proces jest szybszy .
Zawsze nawet bez dragów po kilku nie przespanych nockach są jakieś zwidy albo halo to jest normalne a z dragami to już wgl
Kiedyś jak dużo jarałem trawy to miałem depersonalizacje i derealizacje ale przeszło jak ograniczyłem palenie
w przypadku dragów ten proces jest szybszy .
Zawsze nawet bez dragów po kilku nie przespanych nockach są jakieś zwidy albo halo to jest normalne a z dragami to już wgl
Kiedyś jak dużo jarałem trawy to miałem depersonalizacje i derealizacje ale przeszło jak ograniczyłem palenie
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
19.11.2022, 22:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.11.2022, 22:16 przez SztywnyMisza.)
Mysle ze jak ma sie jakieś grubsze chorby psychiczne w sumie nawet obojetnie jakie to rc na pewno nie pomoze tylko pogorszy sytuacje najlepiej do lekarza sie udać i tylko tam a nie siegac rady jakiś random ludzi ale to tylko moje zdanie
19.11.2022, 22:25
Część osób jest podatna na choroby psychiczne i są tykającą bombą, a RC, narkotyki czy marihuana w przypadku części tych osób, to zapalniki tej bomby
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet