Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolejny sukces policji! 8)
19.11.2022, 05:36
Widziałem to ostatnio, zwała w chuj, niedojrz że odjebali lipę ścinając to, to jeszcze fałszowali dowody w postępowaniu
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
19.11.2022, 21:22
zwykli złodzieje debile i kretyni na oko to widać że to konopia przemysłowa , chcieli wyłudzić skurwysyny tylko od nas podatników nagrody i premie kurwy jebane
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
19.11.2022, 21:30
To juz nawet nie o to chodzi. Te kurwy nawet jak juz sprawa byla jasna, ze to lipa, to brnely dalej w ta scieme, zeby pokazac kto tu rzadzi. Jebac ichz tfu!
Szacun dla adwokatow, ktorzy nie dali sie zastraszyc, i labo, ze nie falszowal kolejnych badanych probek
Szacun dla adwokatow, ktorzy nie dali sie zastraszyc, i labo, ze nie falszowal kolejnych badanych probek
YOUR ATTORNEY
19.11.2022, 21:35
Beeniepatu tu się mylisz, jeśli wszstko dobrze zrozumiałem
Plan był taki, ze "uprawa" miała zostać zlikwidowana, a osoba która tu uprawiała miała nie zostać znaleziona
Plan był taki, ze "uprawa" miała zostać zlikwidowana, a osoba która tu uprawiała miała nie zostać znaleziona
19.11.2022, 22:02
DwDPzN dokladnie jak mowisz. Tylko wlasciciele plantacji przyjechali zobaczyc dlaczego scina sie ich wlasnosc. I od razu zjechali na sanki. I karuzela zaczela sie nakrecac. Nie ogladalem tego zalaczonego tu filmiku i nie wiem czy jest to tu ujete. W jednym z reportazy o sprawie, pan prokurator, na pytanie czy nie wydaje sie to dziwne i podejrzane, ze wlasciciel tak wielkiej plantacji marihuany (sic!) sam fatyguje sie od razu na miejsce czynnosci, z nabozna mina odpowiedzial: pracuje tu tak dlugo, ze nic mnie juz nie zdziwi... Prawnicze zero
Gdyby nie walka prawnikow o badanie kolejnych probek (czesc byla falszowana), to biedni ludzie pierdzieli by w pasiaki
Gdyby nie walka prawnikow o badanie kolejnych probek (czesc byla falszowana), to biedni ludzie pierdzieli by w pasiaki
YOUR ATTORNEY
19.11.2022, 22:14
Jest ujęte to na tym filmiku, niestety gdyby prawo było sprawiedliwe, to komendant jak i prokurator by zostali odwołani, a w sprawie sfałszowanych próbek wszczęte postępowanie
19.11.2022, 22:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.11.2022, 22:24 przez SztywnyMisza.)
DwDPzN prawo i sprawiedliwość w naszym kraju nie ida ze soba parą jakby tak bylo by zostali ukarani ze w ogole weszli na kogos posesje i chcieli go w cos wpierdolic bez podstawnie a oni jeszcze nagrodzeni zostali xD