Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gruzin palił heroine z puchy w aucie
21.11.2022, 18:32
Obcokrajowiec narkotyzował się w swoim samochodzie zaparkowanym nieopodal Dworca Wschodniego w Warszawie. Mężczyznę ujęli strażnicy miejscy, gdy przygotowywał porcję narkotyków do zażycia
Rankiem 15 listopada podczas patrolowania okolic Dworca Wschodniego strażnicy miejscy z VI Oddziału Terenowego zauważyli Skodę Fabię zaparkowaną w okolicy ogródków działkowych przy ulicy Kijowskiej. Funkcjonariusze zwrócili uwagę na jej kierowcę, który nerwowo się zachowywał. Drzwi auta były uchylone. Gdy strażnicy podeszli bliżej, zobaczyli leżące na desce rozdzielczej dwa zawiniątka z folii aluminiowej. Kierowca trzymał w ręku dno od puszki, które od spodu podgrzewał zapalniczką.
Funkcjonariusze podjęli interwencję. W zawiniątkach ujawnili brunatny proszek i wezwali na miejsce patrol policji. Podczas legitymowania okazało się, że mężczyzna jest 35-letnim obywatelem Gruzji. Kierowca skody został przewieziony do komendy rejonowej, gdzie przebadano zawartość obu zawiniątek zabezpieczonych przez strażników. Testy wykazały, że w środku był mefedron i heroina. Mężczyzna został zatrzymany.
Źródło : kryminalki.pl
Rankiem 15 listopada podczas patrolowania okolic Dworca Wschodniego strażnicy miejscy z VI Oddziału Terenowego zauważyli Skodę Fabię zaparkowaną w okolicy ogródków działkowych przy ulicy Kijowskiej. Funkcjonariusze zwrócili uwagę na jej kierowcę, który nerwowo się zachowywał. Drzwi auta były uchylone. Gdy strażnicy podeszli bliżej, zobaczyli leżące na desce rozdzielczej dwa zawiniątka z folii aluminiowej. Kierowca trzymał w ręku dno od puszki, które od spodu podgrzewał zapalniczką.
Funkcjonariusze podjęli interwencję. W zawiniątkach ujawnili brunatny proszek i wezwali na miejsce patrol policji. Podczas legitymowania okazało się, że mężczyzna jest 35-letnim obywatelem Gruzji. Kierowca skody został przewieziony do komendy rejonowej, gdzie przebadano zawartość obu zawiniątek zabezpieczonych przez strażników. Testy wykazały, że w środku był mefedron i heroina. Mężczyzna został zatrzymany.
Źródło : kryminalki.pl
Prawdopodobne BROWN.
Rzekł bym, że jestem wręcz przekonany, że to heroina. Jak można być taką szują, żeby nie pozwolić narkomanowi i to we własnym aucie zaspokoić głodu narkotykowego który jest skutkiem choroby. Gardzę takimi... Oczywiście mogli stanąć z boku i obserwować czy nie ruszy autem i wtedy interweniować, bo wiadomo. Zagrożenie dla innych ale tak...
21.11.2022, 20:11
Nawet nie wiedzialem ze helupe mozna jarac xD 😮 choć nigdy helupa mnie jakos nie interesowała
21.11.2022, 22:07
Hel można równie Dobrze lecieć vapo, najczęściej kojarzy mi sie obraz łudzi którzy jarają to z folii aluminiowej
21.11.2022, 23:14
ja przeważnie widziałem jak ludzie vapowali mało co kto snif czy iv
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki