Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
21.11.2022, 15:39
konkurs A:Konkurs na najdłuższą knadzkę
konkurs B:zróbmy konkurs-zawody naprzykład w jakąś grę na kurniku robimy grupy kazdy z kazdym gra i nastepnie wychodzi po 2 osoby z grupy, które lądują w drabince 1/32 i gramy az do finalu \o/ co wy na to ?>
konkurs B:zróbmy konkurs-zawody naprzykład w jakąś grę na kurniku robimy grupy kazdy z kazdym gra i nastepnie wychodzi po 2 osoby z grupy, które lądują w drabince 1/32 i gramy az do finalu \o/ co wy na to ?>
22.11.2022, 16:01
Jestem za
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
23.11.2022, 01:49
A może konkurs na najlepszego co tygodniowego użytkownika forum? W sensie najbardziej aktywnego wnoszącego dużo wiedzy odnośnie RC itp? Taki użytkownik byłby wybierany przez moderatora,admina i nagradzany np +10 punktami reputacji od nich,profil danego użytkownika byłby zaznaczony wyróżniającym się kolorem aż do następnego ogłoszenia kolejnego użytkownika. Ma to sens czy kompletnie nie?
23.11.2022, 05:56
Dilleraaaa
Według mnie, biorąc pod uwagę obecny stan rzeczy na forum, nie ma to kompletnie sensu.
Co tydzień jest wybierana garstka osób, która najbardziej udziela się na forum. W większości są to regularnie te same osoby.
Dodając do tego post tygodnia oraz wyróżnienia postów , masz już wszystko to co zaproponowałeś.
Według mnie, biorąc pod uwagę obecny stan rzeczy na forum, nie ma to kompletnie sensu.
Co tydzień jest wybierana garstka osób, która najbardziej udziela się na forum. W większości są to regularnie te same osoby.
Dodając do tego post tygodnia oraz wyróżnienia postów , masz już wszystko to co zaproponowałeś.
Metamorfoza
Dilleraaaa czemu nie.
Ten który zdobył
1 miejsce za aktywność do ogłoszenia następnych wyników ma np poświatę czy co to jest w kolorze swojego nicku jak. np tutaj ma Maniek (gdzie jest mój wierszyk? 😠)
W sumie mały akcent, ale zawsze to jakieś wyróżnienie o którym pisałeś. 😁
Kocie coś te nagrody za posty i wątki szwankują inaczej bym co tydzień wygrywał. 😄😄😄
(żartuję Ty prędzej❤️)
W sumie mały akcent, ale zawsze to jakieś wyróżnienie o którym pisałeś. 😁
Kocie coś te nagrody za posty i wątki szwankują inaczej bym co tydzień wygrywał. 😄😄😄
(żartuję Ty prędzej❤️)
23.11.2022, 07:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2022, 07:44 przez kot_kreskowy.)
@"Kaja Buza"
Bo bredzisz od rzeczy jak potłuczony to nie wygrywasz. Proste.😎
Zacznij pisać merytorycznie to na bank nie będzie to niezauważone.
Bo bredzisz od rzeczy jak potłuczony to nie wygrywasz. Proste.😎
Zacznij pisać merytorycznie to na bank nie będzie to niezauważone.
Metamorfoza
23.11.2022, 07:57
🤣🤣🤣
Po prostu moje (większość) wypowiedzi ma drugie dno. Czytając moje postu powinno się podchodzić do Nich jak do interpretacji utworu jakiegoś poety ma maturze. 😎 To co z konkursem?
Może ja walnę jakoś wysublimowany pościk a konkurs będzie się nazywać:
"rozkmiń o uj biega Kajabuzie" 😎
Po prostu moje (większość) wypowiedzi ma drugie dno. Czytając moje postu powinno się podchodzić do Nich jak do interpretacji utworu jakiegoś poety ma maturze. 😎 To co z konkursem?
Może ja walnę jakoś wysublimowany pościk a konkurs będzie się nazywać:
"rozkmiń o uj biega Kajabuzie" 😎
23.11.2022, 14:48