Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wierszyki
23.11.2022, 12:03
@"Kaja Buza"
Minus odemnie za spam😡
Ta sama treść posta w trzech działach.
Nie robimy tak kochaniutki.
Minus odemnie za spam😡
Ta sama treść posta w trzech działach.
Nie robimy tak kochaniutki.
23.11.2022, 12:19
kot_kreskowy wczoraj mój wiersz był usunięty z działu głównego. Myślałem, że Maniek chciał dać mi do myślenia, że w sumie jest to propsik dla każdego sortu i żebym go wrzucił w każdym wątku, każdej trójki. 😊 Chyba nie odmówisz potencjału żadnej trójce od Pabla? 🧐
PS. Oddawaj plusa!!!! 😠
PS. Oddawaj plusa!!!! 😠
23.11.2022, 12:34
@"Kaja Buza"
Żeby była jasność, bo widzę, że ewidentnie dzisiaj coś styki nie palą.
Sorty pabla są zajebiste. Minusa wyrwałeś TY za bicie piany, kopiowanie treści tego samego posta w kilku działach.
Mam nadzieję, że teraz rozumiesz?
Żeby była jasność, bo widzę, że ewidentnie dzisiaj coś styki nie palą.
Sorty pabla są zajebiste. Minusa wyrwałeś TY za bicie piany, kopiowanie treści tego samego posta w kilku działach.
Mam nadzieję, że teraz rozumiesz?
23.11.2022, 12:44
@"Kaja Buza" strasznie Ci sie w glowie pokrecilo. Juz nic nie jest smieszne. Przez Ciebie nie bardzo ludziom chce sie tu byc. Dlatego tak slabi rosnie to Forum. Zabijasz potencjal swoimi idio-postami. I mi tez sie nie chce juz. Wszystkie wierszyki powinny byc usuniete. I jeszcze raz powiedz, ze nie walisz nic. Zalosne to jest
Przepraszam za offtop
Przepraszam za offtop
kot_kreskowy nadal nie. 😁
Ty nie rozumiesz, ale to żadna przeszkoda dla żadnego człowieka. Ja nie rozumiem Ciebie. Ty mnie. 😁
Beeniepatu jasne, że nie walę. 😎
Ty nie rozumiesz, ale to żadna przeszkoda dla żadnego człowieka. Ja nie rozumiem Ciebie. Ty mnie. 😁
Beeniepatu jasne, że nie walę. 😎
Pytałem Mańka 2 razy na czacie dlaczego mój jeden post został usunięty z wierszem. Nie odpowiedział. To uznałem, że nieodpowiedni dział wybrałem. Później stwierdziłem, że w sumie nada się do każdej trójki.
PS. Znam wiele osób które dzięki mnie tu są, więc może beeniepatu za bardzo się wczuwasz albo patrzysz przez pryzmat siebie. 😁😁😁❤️
23.11.2022, 13:22
@"Kaja Buza" oczywiscie, ze patrze przez pryzmat siebie. Ja nie jestem idiota. Ale to nie dzial o tym, kim jestesmy i co reprezentujemy. Zycze powodzenia w kreowaniu Forum
23.11.2022, 13:57
@"Kaja Buza" Musisz trochę zbastować. To nie jest klub 5 10 15 . Beenie dobrze to określił, "powodzenia w kreowaniu forum".