Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy antyvirus na telefon
24.11.2022, 14:04
Ja od siebie polecam Panda Security Free Antivirus.
Ale jestem tego zdania, że każdy powinien przetestować kilka takich programów, nim wybierze odpowiedni dla siebie.
Ale jestem tego zdania, że każdy powinien przetestować kilka takich programów, nim wybierze odpowiedni dla siebie.
10.12.2022, 23:10
Taki co nie obciąża za bardzo procesora - najlepiej przetestować kilka i wtedy zdecydować.
06.01.2024, 13:40
Ja nie mam antivirusa i jakoś telefon mi działa bez zastrzeżeń . Chyba że jest jakiś systemowy zainstalowany o którym nie wiem
07.01.2024, 00:03
Na androidzie z tego co sprawdzałem to najlepszy darmowy to ESET. Reszta jest płatna w subskrypcji. Nawet pirackie apk nie działa.
Sprawdzałem po kolei avast,norton,malwarebytes- a na tym mi zależało najbardziej bo mam go na piecu, i w moim odczuciu to najlepszy program. Niestety tak jak napisałem chujnia z tą subskrypcją.
Sprawdzałem po kolei avast,norton,malwarebytes- a na tym mi zależało najbardziej bo mam go na piecu, i w moim odczuciu to najlepszy program. Niestety tak jak napisałem chujnia z tą subskrypcją.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
27.01.2024, 19:51
Mój telefon śmiga bez antywirusa nigdy nie miałam takich problemów jak jakiś wirus
28.01.2024, 06:50
Od dawien dawna nie używam antywirusa ani na komputerze ani na telefonie i nie mam żadnych problemow. Może raz na rok czy pół roku jebnę jakiś profilaktyczny skan MBAM-em, ale to wszystko. Wystarczy nie klikać w byle gówno i >95% potencjalnych zagrożeń przestaje być problemem.