Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
23.11.2022, 19:48
Jak dla mnie obecnie synt coco od pablo idealnie pasuje, byle nieduze dawki, w sloniu mnie te drobinki w nosie mimo duzego rozdrobienia irytowaly bo trzeba bylo sie pilnowac wychodzac na miasto a kto o tym mysli wtedy xD
23.11.2022, 19:59
Kiedyś zanim zapodałem hexa analog ponownie po hex prawilnym od kolekcjonera igiełki i gdybym szczury nie zaszczepił alfa to była najlepsza scherry robiona na 3cmc aromatem i czym jeszcze niby .
27.11.2022, 11:37
Jestem bardzo ciekaw tej soli od esco chyba cherry coke i bardzo bym chcial przetestowac ten produkt.
27.11.2022, 17:39
Pixel40 tutaj masz jak wygląda aktualny sort https://dopal.org/showthread.php?tid=11&page=76
kot_kreskowy poleca. Ja również
kot_kreskowy poleca. Ja również
Cherry od pabloo podobno w smaku cos piękno super smak wisnii ale osobiście tez nie probowalem.. kiedyś pyszny miał super stymulantt wiśniowy i taki różowy kolor to był rarytas
Pozatym
Pyszny pozdro ! Ciekawe co z nim szacun olbrzymi
Pozatym
29.11.2022, 01:15
(28.11.2022, 22:33)Bam napisał(a): Cherry od pabloo podobno w smaku cos piękno super smak wisnii ale osobiście tez nie probowalem.. kiedyś pyszny miał super stymulantt wiśniowy i taki różowy kolor to był rarytas
Pozatym
W smaku jak najbardziej ale dla mnie moc taka dyskretna, za to synt coco wzorowo tego wlasnie po takich mixach oczekuje a aromat zawsze mozna sobie samemu dorzucic.
29.11.2022, 08:40
(28.11.2022, 22:33)Bam napisał(a): Cherry od pabloo podobno w smaku cos piękno super smak wisnii ale osobiście tez nie probowalem.. kiedyś pyszny miał super stymulantt wiśniowy i taki różowy kolor to był rarytasJak to co pewnie siedzi na wakacjach
Pozatym
29.11.2022, 09:22
(29.11.2022, 01:15)mati54 napisał(a): W smaku jak najbardziej ale dla mnie moc taka dyskretna, za to synt coco wzorowo tego wlasnie po takich mixach oczekuje a aromat zawsze mozna sobie samemu dorzucic.
Czy ja wiem, czy ta moc taka dyskretna?
Miałem ostatnio, to tak eufo wypierdoliło, że aż mnie przytłoczyło w pewnym momencie😍
Ale nie żałowałem sobie wysokich dawek😉
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.11.2022, 13:00
(29.11.2022, 09:22)kot_kreskowy napisał(a): Czy ja wiem, czy ta moc taka dyskretna?
Miałem ostatnio, to tak eufo wypierdoliło, że aż mnie przytłoczyło w pewnym momencie😍
Ale nie żałowałem sobie wysokich dawek😉
Moze jakas przerwa dluzsza byla od lotow ze tak wywalilo, no moze nie ze temat slaby ale no slabszy niz synt to jestem pewny. Dla niektorych to bedzie zaleta.