Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wierszyki
23.11.2022, 13:58
Beeniepatu to już zwykła nietolerancja. Ja jak np. widzę, że ktoś kolejny, zbity w kupkę referat pisze w poście, to go omijam i lecę dalej. Nie mam potrzeba pisania w kolejnym poście i wytykania, że piszę za długie posty których mi się nie chce czytać. 😁
To jest bardzo proste. Ja nie kreuję Forum, ale śmiało mogę powiedzieć, że ja czy Yalas razem z Wami tworzymy nawet spoko równowagę między skrajną powagą i naukowością forum a całkowitym szambem hihi. Żeby tu nie nastał taki klimat jak na jakimś tamtym czy siamtym forum. 😋
Miłego dnia życzę wszystkim którzy dotrwali do końca tego wspaniałego, napawającego wszystkim co najlepsze postu.😁❤️
To jest bardzo proste. Ja nie kreuję Forum, ale śmiało mogę powiedzieć, że ja czy Yalas razem z Wami tworzymy nawet spoko równowagę między skrajną powagą i naukowością forum a całkowitym szambem hihi. Żeby tu nie nastał taki klimat jak na jakimś tamtym czy siamtym forum. 😋
Miłego dnia życzę wszystkim którzy dotrwali do końca tego wspaniałego, napawającego wszystkim co najlepsze postu.😁❤️
23.11.2022, 14:03
To i ja wam wierszykiem zajade
Kaja wypisuje bzdury,
chyba ma przytkane dziury,
Miesza trójki oporowo,
przecież Kaju to niezdrowo!
Kot dissuje Kaje słodko,
Nie podskakuj Kotu - Kotko.
Nie zadzieraj z Kotem Mała,
będziesz tego żałowała.
To nie jakiś typ typowy,
tylko kurva...
Kot_Kreskowy!
Beenie podirytowany,
może trochę nie wyspany,
lecz prawilne teksty pisze,
Idź Pan w chuj ja was ucisze!
no i spokój mi tu
wszystkie skróty myślowe użyte w wierszu są abstrakcją i mają tylko i wyłącznie cele humorystyczne.
Pozdrawiam wszystkie postacie z mojej bajki <3
PS. też nic nie walę jak coś
Kaja wypisuje bzdury,
chyba ma przytkane dziury,
Miesza trójki oporowo,
przecież Kaju to niezdrowo!
Kot dissuje Kaje słodko,
Nie podskakuj Kotu - Kotko.
Nie zadzieraj z Kotem Mała,
będziesz tego żałowała.
To nie jakiś typ typowy,
tylko kurva...
Kot_Kreskowy!
Beenie podirytowany,
może trochę nie wyspany,
lecz prawilne teksty pisze,
Idź Pan w chuj ja was ucisze!
no i spokój mi tu
wszystkie skróty myślowe użyte w wierszu są abstrakcją i mają tylko i wyłącznie cele humorystyczne.
Pozdrawiam wszystkie postacie z mojej bajki <3
PS. też nic nie walę jak coś
23.11.2022, 14:07
Dziękuję Maniek 😁
Mamy wątek do gorącej dyskusji.
😎😎😎
kot_kreskowy
5 - 10 - 15
To jest dla mnie pobłażliwe podchodzenie do poważnych tematów. Przykład pierwszy z brzegu. Gadanie o substancjach MOCARNYCH w taki sposób, że ktoś sobie może krzywdę zrobić (uczukeniówka mdphp jest dla cip, ja walę na start 50 czy 100 bez ostrzegania, że to indywidualna dawka i żeby nikt się nie sugerował), a nie kjerwa wierszyk o sortach 3CMC Pablo Escobara.
🏆🏆🏆🏆🏆
Mamy wątek do gorącej dyskusji.
😎😎😎
kot_kreskowy
5 - 10 - 15
To jest dla mnie pobłażliwe podchodzenie do poważnych tematów. Przykład pierwszy z brzegu. Gadanie o substancjach MOCARNYCH w taki sposób, że ktoś sobie może krzywdę zrobić (uczukeniówka mdphp jest dla cip, ja walę na start 50 czy 100 bez ostrzegania, że to indywidualna dawka i żeby nikt się nie sugerował), a nie kjerwa wierszyk o sortach 3CMC Pablo Escobara.
🏆🏆🏆🏆🏆
Wez sobie zobacz kanal na YouTube grand conection , sorry jeśli źle napisałem on ci ogarni bita
Racja mordo , rymy to niech on sobie i swoje urojenia wypisze na kartkę, a nie wali gownem po całym forum jak by każdy byl taki jak on lub tolerował takich ludzi jak on.. ale niestety i z przykrością trzeba stwierdzić że niektóre osoby nawet jak wpierdol dostaną za zachowanie i nie tylko powiedzą że się przewróciły.. takie juz są osoby które nie myślą racjonalnie o Bożym świecie. Takie jest moje zdanie i popieram twoje
Siema jestem kajabuza , wale posty kolorowe ,a mimo wszystko brązowe jak gówno.
Najebany 3ką bandit od pabla , rozjebany czosnek rowno.
Napierdalam gówno kolorowe posty bo w głowie mam wodorosty.
Czasami dracha na dupie bo po trujce nie czuje że luzuje hehe swiry wiry muchomory kaja po trujce jest kolorowy ! Jak LGBT
Inspiracją od kaja hahah zart.
(23.11.2022, 13:22)beeniepatu napisał(a): @"Kaja Buza" oczywiscie, ze patrze przez pryzmat siebie. Ja nie jestem idiota. Ale to nie dzial o tym, kim jestesmy i co reprezentujemy. Zycze powodzenia w kreowaniu Forum
Racja mordo , rymy to niech on sobie i swoje urojenia wypisze na kartkę, a nie wali gownem po całym forum jak by każdy byl taki jak on lub tolerował takich ludzi jak on.. ale niestety i z przykrością trzeba stwierdzić że niektóre osoby nawet jak wpierdol dostaną za zachowanie i nie tylko powiedzą że się przewróciły.. takie juz są osoby które nie myślą racjonalnie o Bożym świecie. Takie jest moje zdanie i popieram twoje
Siema jestem kajabuza , wale posty kolorowe ,a mimo wszystko brązowe jak gówno.
Najebany 3ką bandit od pabla , rozjebany czosnek rowno.
Napierdalam gówno kolorowe posty bo w głowie mam wodorosty.
Czasami dracha na dupie bo po trujce nie czuje że luzuje hehe swiry wiry muchomory kaja po trujce jest kolorowy ! Jak LGBT
Inspiracją od kaja hahah zart.
23.11.2022, 20:08
Mam PUMY, a nie "najki"
Wiem co to adres IP.😎
Lecz nie mam co się cieszyć...😠
Jeszcze "maska podsieci?🤔
Do tego jakaś brama...😟
Czy wiesz Mordko Kochana?😋
Jak w TV to ustawić?🧐
Nie mogę se poradzić...😭
23.11.2022, 22:00
Co tu więcej dodać. Beeniepatu i kot kreskowy napisali wszystko i trafili w sedno. Te dwie osoby wg mnie mogą innym osobom zwracać uwagę na ich zachowanie na forum, bo mają bardzo duży merytoryczny wkład w forum i mają sporą wiedzę w różnych aspektach, nie tylko dotyczących RC. Szczególnie Beeniepatu jest upoważniony do zwracania uwagi na spam itp.
23.11.2022, 22:06
Maniek 😄😄😄
Ale na nie spamuje. Przecież moje posty nawet jeśli często piszę, to chyba nie powiesz, że są treści "trzy słowa moje" i są gorsi spamerzy faktyczni którzy nic nie wnoszą, do niczego nie dąrzą swoją wypowiedzią ani nic...
Oczywiście szanuje Beeniepatu za całokształt, Kota tak samo i nie raz uszanowałem Ich uwagi, ale niech wyluzują trochę. 😁
A jak chcą sobie posty nabijać moim kosztem, to mogę się z Nimi umówić, że będę im oddawał swoje nagrody jak się ode mnie odtenteges, bo potrafię też rozróżnić zwracanie uwagi do upierdliwości.
Ale na nie spamuje. Przecież moje posty nawet jeśli często piszę, to chyba nie powiesz, że są treści "trzy słowa moje" i są gorsi spamerzy faktyczni którzy nic nie wnoszą, do niczego nie dąrzą swoją wypowiedzią ani nic...
Oczywiście szanuje Beeniepatu za całokształt, Kota tak samo i nie raz uszanowałem Ich uwagi, ale niech wyluzują trochę. 😁
A jak chcą sobie posty nabijać moim kosztem, to mogę się z Nimi umówić, że będę im oddawał swoje nagrody jak się ode mnie odtenteges, bo potrafię też rozróżnić zwracanie uwagi do upierdliwości.
23.11.2022, 22:20
Widzisz z Tobą nie ma co dyskutować, bo do Ciebie nic nie dociera i nie rozumiesz prostych spraw. Zero samokrytyki czy pokory.
Skoro dla Ciebie wrzucanie jednego, tego samego spam posta w formie jakiegoś wiersza, w działach tematycznych czy w głównym wątku sklepu jest normalne to tym bardziej nie ma o czym mówić...
Skoro dla Ciebie wrzucanie jednego, tego samego spam posta w formie jakiegoś wiersza, w działach tematycznych czy w głównym wątku sklepu jest normalne to tym bardziej nie ma o czym mówić...
🤣 Poważnie chodzi o ten wierszyk? 🤣
To przyznaję przyspamowałem na beszczela, bo nie uważałem, żeby jeden raz w wątku Pabla był wart usunięcia w porównaniu do postów typu:
"Polecam każda trójka ma potencjał"
Oczywiście ja tam z uśmiechem do tego podchodzę, bo nie spamuję komuś a złość, nie piszę gówien, żeby tylko pisać i jeśli bym odczuł, że jestem spamerem jedno-zdaniowcem który swoimi zdaniami (postami) kogoś może urażać, to sam bym się nad sobą zastanowił i zmienił to, a tak... Ten wierszyk...
Dlaczego go usunąłeś? 😠😠😠
😁
To przyznaję przyspamowałem na beszczela, bo nie uważałem, żeby jeden raz w wątku Pabla był wart usunięcia w porównaniu do postów typu:
"Polecam każda trójka ma potencjał"
Oczywiście ja tam z uśmiechem do tego podchodzę, bo nie spamuję komuś a złość, nie piszę gówien, żeby tylko pisać i jeśli bym odczuł, że jestem spamerem jedno-zdaniowcem który swoimi zdaniami (postami) kogoś może urażać, to sam bym się nad sobą zastanowił i zmienił to, a tak... Ten wierszyk...
Dlaczego go usunąłeś? 😠😠😠
😁
Rozumiem, że napisanie w wierszu - pochwalenie się, a jednocześnie zaznaczenia samego faktu, że Forum cały czas nagradza, że wygrałem, że jestem wdzięczny za to i stąd chęć wyrażenia tego krótkim wierszem, jednocześnie zaznaczenie, że nie ważne jaka trójka od Pabla, by wpadła, każda jest zacna jest syfem, a jakieś popierdki jednozdaniowe są ambitniejsze i takie wartościowsze...
23.11.2022, 22:51
@"Kaja Buza" z całym szacunkiem ale ostatnio trochę przeginasz ogarnij się albo zrób sobie chwile przerwy każdemu to wyjdzie na dobre