Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
24.11.2022, 12:33
No wlasnie. Co mialby taki mix niby dac 🤔 W ogole, to byloby fajnie, jakby kazdy kto poleca jakiegos miksa, jakos uzasadnial, jaka jest jego wartosc dodana. Samo to, ze ktos zmiksowal substancje, powyginalo go ale zdolal przezyc, nie jest zadnym uzasadnieniem dla miksowania substancji 😎
YOUR ATTORNEY
24.11.2022, 13:29
Przepis na Cherry Coco dla forumowiczów
Będziesz potrzebować:
- NEP
- 3MMC lub 3CMC
- Aromat Wiśniowy
- Moździerz
Stosunek 80% NEP/20% 3CMC/3MMC
Obie substancje dobrze rozetrzyj w moździerzu, dodaj kroplę aromatu w zależności od tego jak bardzo chcesz uzyskać wiśniowy zapach, dobrze wymieszaj i pozostaw do wyschnięcia. Smacznego
Będziesz potrzebować:
- NEP
- 3MMC lub 3CMC
- Aromat Wiśniowy
- Moździerz
Stosunek 80% NEP/20% 3CMC/3MMC
Obie substancje dobrze rozetrzyj w moździerzu, dodaj kroplę aromatu w zależności od tego jak bardzo chcesz uzyskać wiśniowy zapach, dobrze wymieszaj i pozostaw do wyschnięcia. Smacznego
beeniepatu
ja jestem tego zdania, że jak coś się znajdzie i może być pomocne to czemu by nie podzielić się tym.
Mogłem w sumie jeszcze źródło podać.
Przepis z https://forum.flight-rcs.com/
ja jestem tego zdania, że jak coś się znajdzie i może być pomocne to czemu by nie podzielić się tym.
Mogłem w sumie jeszcze źródło podać.
Przepis z https://forum.flight-rcs.com/
24.11.2022, 16:22
@"Kaja Buza" opisz dokładnie jak robiłeś tego mixa bo nie czaje
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.11.2022, 17:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2022, 17:54 przez SztywnyMisza.)
24.11.2022, 18:08
dimiliki brałem łyżkę stołową. Na nią sypałem fetę, dokładałem szczyptę weed'a ja wiem... Czystą lufkę około, wlewałem pompkę wody plus trochę, bo parowała jak podgrzewałem zapalniczką. Potem właśnie gotowałem chwilę, filtr od papierosa i odsączałem Magic Elixir. Następnie wiadomo co i gdzie wpuszczałem. Oczywiście nie polecam, bo nie chcę myśleć ile na tym zielu było bakterii, zarazków i innych dziadostw.