Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobić dobrą bombkę?
24.11.2022, 19:05
Napiszcie proszę jak zrobić bombkę?
W co to zawijacie? (mam puste kapsułki do Amanity, mogąbyć)?
Jaką ilość dla przykładu 3cmc pablo wrzucić na jedną bombkę żeby było turbo pozytywnie?
Jak często się powtarza, czy się powtarza?
Potrzeba regeneracji zatok i nosa więc Wasza pomoc - bezcenna .
W co to zawijacie? (mam puste kapsułki do Amanity, mogąbyć)?
Jaką ilość dla przykładu 3cmc pablo wrzucić na jedną bombkę żeby było turbo pozytywnie?
Jak często się powtarza, czy się powtarza?
Potrzeba regeneracji zatok i nosa więc Wasza pomoc - bezcenna .
24.11.2022, 19:26
@"Lady Giwera" to juz zalezy od tolerki, ktora przy 3cmc rosnie "wykladniczo". Trojka wkreca sie szybko. Po 20min juz powinny byc pierwsze efekty odczuwalne
YOUR ATTORNEY
24.11.2022, 19:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2022, 19:56 przez SztywnyMisza.)
@"Lady Giwera" jak dla mnie 3cmc jakod lepiej sniffem wchodzi wiadomo niby bomba 100% a śluzówka zawsze cos hamuje lepiej 4cmc bierz i bomby wal no ale kapsułki zelatynowe najlepsze jak nie masz na te chwile tez jest dobre rozerwac papier badz chusteczkę na najmiejsza warstwe i sypnac temat zawinąć i polknac e tematu ile sypnac to już zalezy od ciebie jaki stan chcesz osiągnąć i tolerka tez swoje robi ale celowalbym w 0,3 na poczatek
24.11.2022, 21:18
SztywnyMisza dzieki, od 0,3 wystartuje. Mam prawie 200 wegetariańskich kapsułek, w weekend przetestuje
24.11.2022, 21:41
No kapsułki wyłącznie. Ja kiedyś w papierku i było ochydne
Robię kwa kwa jak kaczka
Tak jak pisze Beeniepatu kup sobie kapsułki żelatynowe a jak Ci się do nich nie zmieści bo np masz taką tolerkę że ładujesz 0,5 g na strzał to zrób bombkę z chusteczki higienicznej ewentualnie z jakiegoś innego miękkiego papieru i nie wciskamy ją do nosa tylko połykamy !
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki