Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
Maniek Ej a może z okazji mistrzostw zmienić aktywności na np. wątek w którym obstawiamy wynik meczu Polski. Każdy wpisuje a pierwsze 20 czy ile tam jest nagród za aktywność osób podających właściwy wynik wygrywa? Wyobrażasz sobie te emocje każdego z typujących?
😁
24.11.2022, 23:17
O takie sprawy trzeba zapytać Admina, ale nie sądzę, żeby chciał zamieniać czy zawieszać konkurs tygodniowej aktywności. Tym bardziej, że założyłem wątek o mundialu i ledwie kilka osób się tam odezwało. No i nie każdy lubi piłkę nożną.
Trzeba było przedstawić ten pomysł tuż przed mistrzostwami i może zamiast konkursu na rymy White Elephant zrobiłby taki mundialowy.
Trzeba było przedstawić ten pomysł tuż przed mistrzostwami i może zamiast konkursu na rymy White Elephant zrobiłby taki mundialowy.
25.11.2022, 06:07
Maniek masz rację. Zamuliłem.
Ale Admin może pomyślisz o tym jak Polska będzie grała finał!!! Lub jeśli przejdziemy dalej możnaby ogłosić przy podawaniu wyników za aktywność,, że w tym przyszłym tygodniu nagrody zostają przeznaczone na wątek "wytypuj wynik". 😁
Co do aktywności w tym wątku o którym mówisz Maniek, to 1-hydepark 😉 2-Nic do wygrania robi robotę tak myślę. Gdyby faktycznie przeszło z nagrodami, to wiele osób, by nie odmówiło sobie napisania tych dwóch cyferek. 😎
Ale Admin może pomyślisz o tym jak Polska będzie grała finał!!! Lub jeśli przejdziemy dalej możnaby ogłosić przy podawaniu wyników za aktywność,, że w tym przyszłym tygodniu nagrody zostają przeznaczone na wątek "wytypuj wynik". 😁
Co do aktywności w tym wątku o którym mówisz Maniek, to 1-hydepark 😉 2-Nic do wygrania robi robotę tak myślę. Gdyby faktycznie przeszło z nagrodami, to wiele osób, by nie odmówiło sobie napisania tych dwóch cyferek. 😎
03.12.2022, 05:03
03.12.2022, 07:01
Nienajgorszy pomysl, mam juz nawet w glowie projekt na fajny wzor. Tylko kompa nie mam jeszcze aby zaprojektowac
Ale jesli takowy konkurs sie odbedzie to chetnie wezme udzial.
Ale jesli takowy konkurs sie odbedzie to chetnie wezme udzial.
03.12.2022, 07:48
Ja nadal jestem za konkursem kulinarnym, bo zawsze jak sie zbakam lubię coś smacznego przyrządzić