Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
25.11.2022, 07:55
Raul to ja poproszę o funkcję wyłączenia czat boxu. Żeby każdy mógł sam decydować bo mnie ten czat box tylko spam robi na czacie
25.11.2022, 12:10
@"Kaja Buza" to tak czatbot ale już nie czepiaj się każdy ma prawo się pomylymilić .
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
(17.11.2022, 09:09)Kaja Buza napisał(a):Zapewne tylko mnie to lekko irytuje 😁, ale tak jak w gifie, chcąc usunąć krzyżykiem przeczytane/powtarzające się powiadomienia całe okienko chowa się po usunięciu jednego, następnie trzeba znowu zamykać "schowane okienko", ponownie wciskać dzwoneczek i tak dalej. Sugestia Raul jakby to było do zrobienia, żeby to okienko się nie chowało, tylko znikało powiadomienie usunięte i pojawiały się kolejne tam głębiej zakopane... 😊
Oj Kaja, Kaja. Gorzej jak baba marudzisz. 😜🤪 Wystarczy zjechać trochę w dół (pierwszy screen) wybrać "zobacz powiadomienia" i masz! Możesz usuwać sobie po kolei.
27.11.2022, 16:22
Może nie usterka, ale o tyle o ile 5 sekundnik na czacie rozumiem. - ma sens, żeby uniknąć natrętnego spamu, tak nie wiem dlaczego wyszukiwarka ma 30 sekund przerwy między możliwością kolejnego wyszukiwania po pierwszym.
Czy to jest konieczne? 🙂
Czy to jest konieczne? 🙂
27.11.2022, 17:22
@"Kaja Buza" wydaje mi się że tak jest to potrzebne i stworzone specjalnie dla Ciebie abyś miał o czym tutaj napisać .
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
27.11.2022, 17:56
Komu mam dziękować? 😜
.
Tak całkiem serio czasami szuka się czegoś na forum, pokazuje, że nie ma. Cofasz, wpisujesz inaczej to co chcesz wyszukać i czekasz... 🙄
~25 sekund życia to bardzo dużo. 👻
.
Tak całkiem serio czasami szuka się czegoś na forum, pokazuje, że nie ma. Cofasz, wpisujesz inaczej to co chcesz wyszukać i czekasz... 🙄
~25 sekund życia to bardzo dużo. 👻