Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezpieczeństwo...
@"Lady Giwera" mało tego. Tak czytam teraz i w DE można posiadać GAZ PIEPRZOWY przeznaczony typowo do obrony przed zwierzętami. Jeśli jednak przyznamy np. policji, że mamy go również w razie wu na człowieka, to staje się on wówczas nielegalną bronią, podobnie jest nią jeśli jest to gaz typowo obronny przed ludźmi.
25.11.2022, 07:57
W sklepach militarnych lub na Internecie kupisz gaz.często nawet w galeriach sa stoiska z takimi rzeczami
25.11.2022, 14:32
Gazem to trzeba psiknac komus i uciekać albo odrazu wjazd butem na ryj bo na niektorych gaz slabe wrażenie robi
25.11.2022, 17:13
Najlepiej nie spotykać się ze szemranym towarzystwem. I uważać z ćpaniem, ktoś mi kiedyś powiedział, że ćpać to trzeba umieć. Łatwo przedobrzyć i mieć później schizy, że ktoś Cię prześladuje. Niestety taka prawda, narkotyki dają po boni i to mocno. Można się nabawić schizofrenii.
25.11.2022, 18:55
Esek od Kresek hahah niop tak to przedstawiłeś, ze nie mam pewnosci czy lepiej sie bać prawdziwego czy urojonego napastnika.
26.11.2022, 21:52
trzeba wiedzieć co się ćpa .
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki