Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobić dobrą bombkę?
25.11.2022, 15:30
nic nic sie nie pokręciło chemia ma tu wpływ ale fizyki nie oszukasz
a gdzie to piwo ?
a gdzie to piwo ?
25.11.2022, 15:51
Piwo jest z reguły w sklepie
Nie ma WIĘKSZEGO znaczenia czy rozkruszysz na proszek czy będzie to forma nierozkruszona.
Podkreślam słowo 'większego' ,bo wydaje mi się, że jest lekka różnica w czasie, w którym załaduje się dany odczynnik.
Testowałem już obydwie formy i takie odniosłem wrażenie.
Ale to tylko moje subiektywne odczucia niepodparte żadnymi badaniami naukowymi
Nie ma WIĘKSZEGO znaczenia czy rozkruszysz na proszek czy będzie to forma nierozkruszona.
Podkreślam słowo 'większego' ,bo wydaje mi się, że jest lekka różnica w czasie, w którym załaduje się dany odczynnik.
Testowałem już obydwie formy i takie odniosłem wrażenie.
Ale to tylko moje subiektywne odczucia niepodparte żadnymi badaniami naukowymi
Metamorfoza
25.11.2022, 15:59
tome3eqkks nie fizyka a chemia. Pokrecilo to Ci sie srodowisko. I to dosc powaznie Wystarczy poczytac o srodkach wystepujacych pod postaciami o regularnym i przedluzonym uwalnianiu. I sprawdzic co ma na to wplyw. I nie jest to struktura, ani forma. Bo w zoladku nie ma to przy takich gramaturach, ilosciach i formach strukturalnych, zadnego znaczenia.
Musze Ci jednak przyznac racje. Jak wrzucisz 300mg 3cmc pokruszone a 300mg w jednym kawalku, to bedzie roznica w szybkosci wchlaniania. Liczona w sekundach, ale bedzie 😎 Tak jak z blizniakami, zawsze jeden jest pierwszy lub drugi. Nie zmienia to faktu, ze rodza sie praktycznie w tym samym momencie.
Czy krysztal w kawalku czy zmielony, nie ma to jednak zadnego znaczenia by odczuc jakakolwiek roznice w wejsciu czy czasie wejscia substancji. I tyle. Roznica moze wystapic przez sposob podania. Jak bedzie to chusteczka to bedzie szybciej. Jak kapsulka to dluzej. Ale to nie forma substancji to zdefiniuje.
Musze Ci jednak przyznac racje. Jak wrzucisz 300mg 3cmc pokruszone a 300mg w jednym kawalku, to bedzie roznica w szybkosci wchlaniania. Liczona w sekundach, ale bedzie 😎 Tak jak z blizniakami, zawsze jeden jest pierwszy lub drugi. Nie zmienia to faktu, ze rodza sie praktycznie w tym samym momencie.
Czy krysztal w kawalku czy zmielony, nie ma to jednak zadnego znaczenia by odczuc jakakolwiek roznice w wejsciu czy czasie wejscia substancji. I tyle. Roznica moze wystapic przez sposob podania. Jak bedzie to chusteczka to bedzie szybciej. Jak kapsulka to dluzej. Ale to nie forma substancji to zdefiniuje.
YOUR ATTORNEY
25.11.2022, 17:21
Ja polecam w kapsułkach - dziś zamawiasz, jutro masz u siebie. A jak nie chcesz czekać to pozostaje chusteczka.
25.11.2022, 17:45
Zarówno chusteczka jak i kapsułka to spoko opcja, ale jeśli odczynnik swoim smakiem pozwala na przełknięcie go rozpuszczonego w napoju bez obrzygania przy okazji całego mieszkania, to preferuję właśnie taki sposób podania😁
Metamorfoza
25.11.2022, 18:01
beeniepatu z Ciebie to prawdziwy profesor. Dzięki za odpowiedź. Zaraz wujek Google mi będzie pomocny co do niektórych określeń z postu powyżej. Czas się czegoś dowiedzieć.