Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
@"Lady Giwera" zależy czy masz na myśli RC kanna czy naturę. Jak maczanki syntetyczne, to
White-Elephant posiada na pewno coś z tej kategorii, jeśli naturę, to myślę, że wycieczka do NL będzie pewniakiem.
White-Elephant posiada na pewno coś z tej kategorii, jeśli naturę, to myślę, że wycieczka do NL będzie pewniakiem.
26.11.2022, 09:28
Jak kanna w prochu i maczanki (zajebiscie mocne) @flightrcs
Jak maczanki same White-Elephant
Jak maczanki same White-Elephant
26.11.2022, 11:50
@"Lady Giwera" u słonika tanio i szybko jesli masz na mysli syntetyka oczywiście
Kaja Buza lojjj z 4 lata temu zapaliłam taką magie, łooo Panie nawet nie wiedziałam co jest 5. Kolega powiedział buszka a ja jak normalnego cyk cyk, zamigotał świat i następne czego doświadczyłam to plaskacze na twarz. Oj ale Słonia wtedy jeszcze nie było, niop i zła obsługa.
GOOOOLLLLL!!!
SztywnyMisza nie zejdę po tym? Mocne?
GOOOOLLLLL!!!
SztywnyMisza nie zejdę po tym? Mocne?
26.11.2022, 15:10
@"Lady Giwera" wszystko kwestia dawki,najlepiej zaczynaj od małych buchów. Ma moc ta maczanka,ale nie nie jest źle żebyś nie wiedziała co z tobą będzie no chyba,że wypalisz gieta od razu
26.11.2022, 15:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2022, 15:19 przez SztywnyMisza.)
@"Lady Giwera" na samym początku zalecalbym ci wymieszać z tytoniem i mniej maczanki maly buch i wypuścić bo tym dluzej trzymasz tym lepsza pizda ale najlepiej maly buszek na początek zwby zaznajomić sie z substancją czy ci w ogółe ona podejdzie
Dilleraaaa
Nie zgodze sie z tobą wystarczy duzy buch z lufy bez tytoniu i trzymać z 5 sekund lub wiecej i cie nie ma
Dilleraaaa
Nie zgodze sie z tobą wystarczy duzy buch z lufy bez tytoniu i trzymać z 5 sekund lub wiecej i cie nie ma
26.11.2022, 15:36
SztywnyMisza to właśnie miałem na myśli mniejsze buchy nie doprowadzą Cię do takiej bomby większe już tak, źle ująłem w słowach
27.11.2022, 10:52
Dokładnie także polecam:
ESCOBARA , WHITE-ELEPHANT ORAZ FLIGHT.
Ja i znajomi regularnie kupujemy od tych V i wszystko jest na bardzo duży plus.
+ szybka dostawa
+ zajebisty kontakt i podejście do klienta
+ Jakość
+ Bardzo dobre Ceny !
ESCOBARA , WHITE-ELEPHANT ORAZ FLIGHT.
Ja i znajomi regularnie kupujemy od tych V i wszystko jest na bardzo duży plus.
+ szybka dostawa
+ zajebisty kontakt i podejście do klienta
+ Jakość
+ Bardzo dobre Ceny !