Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mistrzostwa Świata w piłce nożnej Katar 2022
24.11.2022, 07:54
Tak ale na 100 meczy jeden karny zawsze może się nie udać pech że to akurat mecz o MŚ, ale cuz jak człowiek wie że musi strzelić to pech akurat zjebie
Swoją drogą od razu zwróciłem uwagę, że Lewy nie zrobił swojego "taktycznego slow mo" przed kopnięcie piłki.
Tu Jego odpowiedź dlaczego:
Dlaczego zmieniłeś swój sposób wykonywania karnych?
Po prostu taka była decyzja, by strzelić mocno po ziemi. Nie trafiłem i to na pewno boli, ale na ten remis patrzymy z wiarą i optymizmem przed kolejnym spotkaniem. Od nas będzie już zależało, jak to spotkanie będzie przebiegało.
Tu Jego odpowiedź dlaczego:
Dlaczego zmieniłeś swój sposób wykonywania karnych?
Po prostu taka była decyzja, by strzelić mocno po ziemi. Nie trafiłem i to na pewno boli, ale na ten remis patrzymy z wiarą i optymizmem przed kolejnym spotkaniem. Od nas będzie już zależało, jak to spotkanie będzie przebiegało.
Ciekawostka. Opijanie zwycięstwa swojej reprezentacji po meczu? To nie dla Japończyków — najpierw bowiem obowiązki, a potem przyjemności. Kibice Kraju Kwitnącej Wiśni pokazali niezwykle pozytywny przykład po wygranym meczu swojej kadry i pomogli posprzątać śmieci na Khalifa International Stadium.
Dodatkowo piłkarze Japońscy zostawili szatnię w takim stanie. 💪😎
Dodatkowo piłkarze Japońscy zostawili szatnię w takim stanie. 💪😎
26.11.2022, 12:52
Podczas gdy dla nas MŚ to pozytywne wydarzenie, za kulisami już nie jest tak kolorowo:
😐😐😐
😐😐😐
26.11.2022, 17:48
Wynik cieszy i to bardzo, natomiast gra Polaków już niezbyt Nie graliśmy z Brazylią, Francją czy Hiszpanią, żeby aż tak bardzo cofać się i rozpaczliwie bronić w niektórych momentach 6 piłkarzami ustawionymi w jednej linii w obronie.
Mieliśmy dużo farta: obroniony karny i dobitka (tego karnego nie powinno być w ogóle według mnie i niektórych ekspertów w TV) brak drugiej żółtej i w konsekwencji czerwonej kartki dla Casha (uderzenie łokciem przy walce o górną piłkę w bodajże 15 minucie meczu)
Teraz najważniejsze, żeby Meksyk wygrał z Argentyną. Wtedy Argentyna odpada z turnieju.
Mieliśmy dużo farta: obroniony karny i dobitka (tego karnego nie powinno być w ogóle według mnie i niektórych ekspertów w TV) brak drugiej żółtej i w konsekwencji czerwonej kartki dla Casha (uderzenie łokciem przy walce o górną piłkę w bodajże 15 minucie meczu)
Teraz najważniejsze, żeby Meksyk wygrał z Argentyną. Wtedy Argentyna odpada z turnieju.
Polska Będzie Mistrzem Świata! 😎
Lil Yalasty nawet o PL śpiewał w tym roku. Światowej sławy Amerykański raper był u nas i napiepszał syropki z kodeiną spacerując ulicami.
"Zabrałem Wock do Polski"
śpiewa raper. Wockhardt to firma farmaceutyczna założona w Indiach w latach 60. XX wieku, najbardziej znana z produkcji syropu na kaszel zawierającego prometazynę i kodeinę. Ich syrop stał się podstawowym składnikiem nielegalnego napoju z syropu na kaszel i napoju gazowanego.
Lil Yalasty nawet o PL śpiewał w tym roku. Światowej sławy Amerykański raper był u nas i napiepszał syropki z kodeiną spacerując ulicami.
"Zabrałem Wock do Polski"
śpiewa raper. Wockhardt to firma farmaceutyczna założona w Indiach w latach 60. XX wieku, najbardziej znana z produkcji syropu na kaszel zawierającego prometazynę i kodeinę. Ich syrop stał się podstawowym składnikiem nielegalnego napoju z syropu na kaszel i napoju gazowanego.
30.11.2022, 00:37
Jaki wynik obstawiacie w meczu Polska - Argentyna?
Rozum: Polska - Argentyna 1:3
Serce: Polska - Argentyna 2:2
Rozum: Polska - Argentyna 1:3
Serce: Polska - Argentyna 2:2