Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
26.11.2022, 21:46
zawsze można zażądać badania krwi
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
26.11.2022, 22:06
Na jakiej podstawie mogą zabrać prawko? Jedziesz na czysto, testy pokazują, ze to nie jest świeże (możesz wrócić z samotnej, spontanicznej imprezy która się odbyla w innym kraju).
26.11.2022, 22:09
Testy cos pokaza i lipa dopoki krwi nie zbadaja i nie określa czy bylas na bombie czy nie
27.11.2022, 17:34
@"Lady Giwera" albo jak Ci wychodzi pozytywny a jesteś pewna że nie brałaś wcześniej nic to żądasz badania krwi lub od razu wymagasz testu z krwi a zwykłego odmawiasz tak jak odmawiasz przyjęcia mandatu
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
28.11.2022, 18:53
dimiliki łojjj kiedyś mnie zatrzymali za jazdę z telefonem przy uchu, tylko po buchu ale "sraczka była". Prowadziłam na boso bo w wysokich szpilkach się nie da i oklejonym autem. Otworzyłam okno "dzień bobra Panu, proszę o chwile założę buty i czy mogę wyjść z samochodu muszę zapalić bo mnie szef tak opierdolił przez telefon, ze nie wiem czy ryczeć czy co. Oczywiście wiem, że nie mogę z telefonem prowadzić, ale jak szef despota... Juz zakładam buty i Pan mi doradzi co zrobić".
Wyszłam, zapalilam, poczęstowałam, prawie ryk żeby lzy przytlumiły bucha. Też miał szefa, dom w budowie, fajny koleś. Pomógł połączyć zestaw z telefonem (byłam samotną matką i nie posiadam umiejętnosci technicznych a wtedy zestaw w samochodzie to była nowość), mandatu za telefon nie dał, kupił w dobrej cenie pokrycia dachowe i orynnowanie i doradził, ze mam nie brać do siebie krzyków szefa. Btw. ówczesny szef był spoko bo to fajna babka była .
Od tego czasu pozwalam sobie czasami na stwierdzenie "pies też człowiek".
Jak w każdej branży tam tez pracują ludzie, ale nigdy nie wiesz czy na takiego trafisz. Bucha nie wyczaił a ja nadal lubię prowadzić boso jeśli nie jestem w płaskich butach. Nigdy nie wiesz czy za rogiem nie ma smerfa...
dimiliki wcześniej to znaczy w ciągu doby, tygodnia? Na przykładzie 3cmc.
Wyszłam, zapalilam, poczęstowałam, prawie ryk żeby lzy przytlumiły bucha. Też miał szefa, dom w budowie, fajny koleś. Pomógł połączyć zestaw z telefonem (byłam samotną matką i nie posiadam umiejętnosci technicznych a wtedy zestaw w samochodzie to była nowość), mandatu za telefon nie dał, kupił w dobrej cenie pokrycia dachowe i orynnowanie i doradził, ze mam nie brać do siebie krzyków szefa. Btw. ówczesny szef był spoko bo to fajna babka była .
Od tego czasu pozwalam sobie czasami na stwierdzenie "pies też człowiek".
Jak w każdej branży tam tez pracują ludzie, ale nigdy nie wiesz czy na takiego trafisz. Bucha nie wyczaił a ja nadal lubię prowadzić boso jeśli nie jestem w płaskich butach. Nigdy nie wiesz czy za rogiem nie ma smerfa...
dimiliki wcześniej to znaczy w ciągu doby, tygodnia? Na przykładzie 3cmc.
30.11.2022, 23:38
Są testy dostępne w aptece,które wykrywają daną substancje a nie tak ogólnikowo? Czy tylko badanie krwi
01.12.2022, 12:06
W aptece glownie te gowniane multesty ale nie pokladalbym w nich wielkich nadziei bo to badziew z duzym marginesem bledu.