Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po benzo?
Szukam dobrej oferty.
Od dobrego, zaufanego sklepu i przy możliwie jak najbardziej przystępnych cenach całej transakcji i ogólniej jakości usługi.
(ceny towarów/koszta wysyłki/szybkość realizacji/itd)
Poleci coś ktoś z Was?
26.11.2022, 23:19
liczy sie ze są,bo viezko z zoltymi groszkami.
ogolnie to fajnie ze poszerzyl asortyment ,po niedzieli testy
ogolnie to fajnie ze poszerzyl asortyment ,po niedzieli testy
27.11.2022, 07:18
Na chwilę obecną stawiam na Chemcloud.nl. Teraz mi się przypomniało, że darmowa wysyłka w weekend. Ceny przy 10 sztukach:
Flunitraolam 25mg - 1,20€
Bromazolam 3mg - 1,05€
Deschloroetizolam 5mg - 1,15€
(serio ten nieaktywny jak dla mnie Benz jest droższy od bromka?)
Bromazolam proch 1g - 68€
(czyli 68€ to cena całkowita. Do tego możliwość zapłaty nie w krypto dzięki czemu unikam horrendalnych opłat BTC)
Znowu mieć Bromazolam w prochu to trochę się cykam.
Flunitraolam 25mg - 1,20€
Bromazolam 3mg - 1,05€
Deschloroetizolam 5mg - 1,15€
(serio ten nieaktywny jak dla mnie Benz jest droższy od bromka?)
Bromazolam proch 1g - 68€
(czyli 68€ to cena całkowita. Do tego możliwość zapłaty nie w krypto dzięki czemu unikam horrendalnych opłat BTC)
Znowu mieć Bromazolam w prochu to trochę się cykam.
27.11.2022, 11:48
Nie tylko 0.25mg ale tez nie 'flunitraolam' tylko 'flunitrazolam' @"Kaja Buza"
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 11:55
Beeniepatu dzięki. Muszę usunąć takie słowa ze słownika w klawiaturze. Człowiek gdzieś na bombie coś pisze, to się zapamiętuje i wychodzą takie bąki. Tak samo uczukeniówka notorycznie piszę.
PS. Jako osoba, jako ja wnoszę o nadanie mi możliwość edycji postów i wątków dożywotnio, a nie tylko 60 minut po wrzuceniu!
PS. Jako osoba, jako ja wnoszę o nadanie mi możliwość edycji postów i wątków dożywotnio, a nie tylko 60 minut po wrzuceniu!
27.11.2022, 12:22
@"Kaja Buza" korzystaj po prostu z tej aplikacji co sam polecales. Bo chyba nie polecasz czegos, czego sam nie uzywasz. Nie? Choc moze nie wystarczyc na takie kwiatki jak ten: 'jako osoba, jako ja wnosze..' 😂
YOUR ATTORNEY