Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po benzo?
27.11.2022, 12:41
Beeniepatu haha wróciłem się przecinek wstawić. To tak mniało być!
Apki używam czasami, jednak polecałem ją głównie ze względu na pisownie osób kturych posty troszkę kujom w oczy.
Co do bromazolam powder od Chemcloud.nl są opcje 100, 250, 500mg również.
Apki używam czasami, jednak polecałem ją głównie ze względu na pisownie osób kturych posty troszkę kujom w oczy.
Co do bromazolam powder od Chemcloud.nl są opcje 100, 250, 500mg również.
27.11.2022, 12:49
@"Kaja Buza" jak ktos popelnia bledy to kluja. Takze radze Ci korzystac. Bo na razie to Ty najwiecej takich popelniasz. Nawet sobie policzylem ile postow masz z bledami. Zdziwilbys sie. Tworcy appki mogliby Ci posmarowac za polecanie. Bo 'improvement' bylby bardzo widzoczny 👌
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 12:57
Wiem. Jestem najgorszy! 😂
Jednak cały czas pracuję nad swoją pisownią, więc proszę wytykaj mi je. 🥺
Zamówione 0,5g bromazolam od ChemCloud. Będą testy. Będzie zabawa. 😎
Jednak cały czas pracuję nad swoją pisownią, więc proszę wytykaj mi je. 🥺
Zamówione 0,5g bromazolam od ChemCloud. Będą testy. Będzie zabawa. 😎
27.11.2022, 13:15
@"Kaja Buza" nie nazwalbym tego w tych kategoriach. Najgorszy zawsze probuje sie poprawic. Ty 'chodzisz' w innej kategorii. To jednak temat nie o tym a o benzo.
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 13:54
Beeniepatu gdybyś zobaczył mnie pół roku temu a dziś, to byś zobaczył poprawę. 😜 Piszmy proszę na temat.
.
horsii Ty uwielbiasz chyba CLONAZOLAM, a widzę, że Funcaps ma w nawias wstawione, że zabronione. Nie wątpię, że masz źródła w razie potrzeby, ale jak coś to "bolek" ma legitne 0,6mg. 10 tabsów w 2 czy 3 dni pomogły mi 2 dni być w pracy a trzeciego przed samym wejściem do chaty na chodniku paść.
(to chyba jest jakąś tak "miarą" mocy benzo)
.
horsii Ty uwielbiasz chyba CLONAZOLAM, a widzę, że Funcaps ma w nawias wstawione, że zabronione. Nie wątpię, że masz źródła w razie potrzeby, ale jak coś to "bolek" ma legitne 0,6mg. 10 tabsów w 2 czy 3 dni pomogły mi 2 dni być w pracy a trzeciego przed samym wejściem do chaty na chodniku paść.
(to chyba jest jakąś tak "miarą" mocy benzo)
27.11.2022, 14:32
Najlepiej u rodzinnego xD a tak teraz na serio to funcaps flunitra, Designer bromazolam. Mefisto miał kiedyś dobry etizolam
12.12.2022, 11:40
Wie ktoś może czy jest gdzieś ogólnie dostępny lorafen na takiej zasadzie jak sand ma clony?
12.12.2022, 13:16
Dilleraaaa może być słabo, jeszcze nie widziałem lorazepamu tak o u vendora. Nie jest za popularny w porównaniu do klonazepamu, alprazolamu.
13.12.2022, 13:36
A to już sandała musisz zapytać jak dla mnie płacić tyle pieniędzy za paczkę klonów to już przegięcie. 80-100zł to górna granica i to i tak żeby tyle dać, musiałbym być zdesperowany.