Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
27.11.2022, 12:20
@"Kaja Buza" to taki 'kopi luwak' tylko, ze w stylu MkCafe Premium 😎
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 14:37
@"Kaja Buza" a piłeś kiedyś tzn" puszczalską "? Zwykła kawa rozpuszczalna nic nadzwyczajnego xD z dodatkiem czekolady i wychodzi nam mokka.Gęsta,słodka kawa 👌😋
27.11.2022, 14:41
Dilleraaaa mnie rozpuszczalna nie rusza w ogóle. Poważnie. Mogę wypić po przebudzeniu taką z 5 łyżeczek i nie obudzi w ogóle, czarna, sypana już tak.
27.11.2022, 14:49
@"Kaja Buza" zalej rozpuszczalna z dwoch lyzek puszka coca coli. I zobacz czy tez nie ruszy. Moze byc tez redbull
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 15:17
Beeniepatu jak Paweł Chałupka w tym fragmencie o zbieraniu punktów na orlenie:
-Poproszę kawę...
Kasjer: może Redbulla do tego - kupując jednego drugiego dostajesz za pół ceny, do tego masz 300 punktów, a właśnie tyle punktów brakuje Tobie do namiotu.
-Świetnie! Wypije redbulle zapiję kawą - ch*j, że zawał ALE W NAMIOCIE!
.
Przedawkowanie kofeiny to nie dla mnie. Kiedyś się strułem energetykiem i miałem jakieś uczulenie przez dłuższy czas. Wystarczyło pół małej puszki, żebym czuł dziwny dyskomfort w klatce piersiowej.
-Poproszę kawę...
Kasjer: może Redbulla do tego - kupując jednego drugiego dostajesz za pół ceny, do tego masz 300 punktów, a właśnie tyle punktów brakuje Tobie do namiotu.
-Świetnie! Wypije redbulle zapiję kawą - ch*j, że zawał ALE W NAMIOCIE!
.
Przedawkowanie kofeiny to nie dla mnie. Kiedyś się strułem energetykiem i miałem jakieś uczulenie przez dłuższy czas. Wystarczyło pół małej puszki, żebym czuł dziwny dyskomfort w klatce piersiowej.
27.11.2022, 15:21
@"Kaja Buza" Pawel spoko gosc, w sumie szwagier Jaska B. - ten jest z Jego siostra. Nie zmienia to faktu, ze zadnego (wlacznie z opisanym) zartu nie znam. Co wiecej, tego w ogole nie rozumiem. I nie smieszy mnie tez w ogole.
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 15:26
Ale dyskusja jest nie na ten temat. 😜
Musiałbyś mój Drogi albo obejrzeć całość, albo nie masz takiego poczucia humoru tylko inne. Nawiązywałem do sugerowanej przez Ciebie mocy proponowanego "drinka" z kawy i energetyka. Nie miało śmieszyć z założenia. 😉
Musiałbyś mój Drogi albo obejrzeć całość, albo nie masz takiego poczucia humoru tylko inne. Nawiązywałem do sugerowanej przez Ciebie mocy proponowanego "drinka" z kawy i energetyka. Nie miało śmieszyć z założenia. 😉