Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
27.11.2022, 19:20
beeniepatu zapoznałem się z artykułem. Gościu wszamał cytuję: "zjadł około pół kilograma zebranych przez siebie grzybów". To chyba zdecydowanie za dużo? Miał życiową fazę
27.11.2022, 19:39
Nie wątpię, że fazę miał życiową. Równie dobrze mógł powiedzieć papa wątrobie.
Dawki rzędu 10 gram mogą być już aktywne, a co dopiero pół kilo...
Ja raczej microdosing. Po tych ilościach nie ma fazy. Chodzi bardziej o przepędzenie złych mocy z organizmu😎
Dawki rzędu 10 gram mogą być już aktywne, a co dopiero pół kilo...
Ja raczej microdosing. Po tych ilościach nie ma fazy. Chodzi bardziej o przepędzenie złych mocy z organizmu😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.11.2022, 20:47
@"Lady Giwera" nie wiem czy warto dzielic sie takimi informacjami publicznie.
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 20:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2022, 21:07 przez kot_kreskowy.)
@"Lady Giwera" załatwiajcie to na priv.
Beeniepatu na pewno nie jest to dobry pomysł, choć na alledrogo są normalnie oferty sprzedaży amanity. Nie jest to zakazane, ale wiem o co Ci chodzi.
Tu taka ciekawostka:
https://www.dogmatykarnisty.pl/2013/09/grzybobranie/
Beeniepatu na pewno nie jest to dobry pomysł, choć na alledrogo są normalnie oferty sprzedaży amanity. Nie jest to zakazane, ale wiem o co Ci chodzi.
Tu taka ciekawostka:
https://www.dogmatykarnisty.pl/2013/09/grzybobranie/
NIE dla OPIO !!!
27.11.2022, 21:23
kot_kreskowy Beeniepatu można to gdzieś dostać w necie jak tak to gdzie?Tak to chyba łatwo nie trafić na takiego 🍄
27.11.2022, 21:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2022, 21:44 przez kot_kreskowy.)
Dilleraaaa jeśli nie potrafisz tego znaleźć, to może lepiej niech tak zostanie.
Nikt Ci tu nie udzieli takich informacji, ja przynajmniej nie mam takiego zamiaru.
Wolę widzieć Cię tu zdrowego z całą wątrobą.
Wybacz😁
Pamiętaj też, że oprócz wiedzy gdzie to dostać bądź zebrać potrzebna jest też wiedza o spożywaniu, oraz wiedza o występujących ryzykach.
Nikt Ci tu nie udzieli takich informacji, ja przynajmniej nie mam takiego zamiaru.
Wolę widzieć Cię tu zdrowego z całą wątrobą.
Wybacz😁
Pamiętaj też, że oprócz wiedzy gdzie to dostać bądź zebrać potrzebna jest też wiedza o spożywaniu, oraz wiedza o występujących ryzykach.
NIE dla OPIO !!!
27.11.2022, 21:51
kot_kreskowy no nie do konca. W Polsce mozna handlowac tylko grzybami z wykazu Ministerstwa Zdrowia, i to po uprzednim zdobyciu atestu. Za zatrucie odpowiada handlarz. To wszystko opisuje ustawa z 2006 i rozporzadzenie Ministra Zdrowia z 2012, wraz z powiazanymi aktami prawnymi.
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 21:58
W takim razie muszę zmienić źródło informacji.
Dziękuję Beeniepatu Szacun❤️
Dziękuję Beeniepatu Szacun❤️
NIE dla OPIO !!!
27.11.2022, 22:01
Na spokojnie kot_kreskowy . To jest bardzo sliski temat. Dlatego lepiej sie nie obnosic z tym.
YOUR ATTORNEY