Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-FDCK
26.07.2022, 13:45
Bralem parę razy, fajna rzecz. Raz udało mi się wpaść w dziurę w misie z G, byłem w kosmosie i ten efekt latania/spadania. Po niczym innym chyba tego nie uświadczysz...
29.11.2022, 21:33
Jakie dawki dla nowicjusza ? Czy dobra substancja na początek przygody z tą grupą?
30.11.2022, 08:53
Bobek to jest 1.5x mocniejsze od ketaminy, z ok 2 do 3x dluzej trwajaca faza. Wg mnie nie na pierwszy raz z takimi substancjami. Nie wazne od dawki. Ludzie czesto opisuja doswiadczenie jakby przezyli wlasna smierc 😎
horsii bedzie rzetelniejsza osoba do porad w temacie dyso. Ja odradzam na pierwszy raz
horsii bedzie rzetelniejsza osoba do porad w temacie dyso. Ja odradzam na pierwszy raz
YOUR ATTORNEY
30.11.2022, 09:15
Potwierdzam odradzam... Raz ziomek prawię to przedawkował nic przyjemnego takie widok... Sam przerobiłem około 10g od designer, mają piękne kryształy w jeszcze piękniejszej cenie, ale ogólnie nie polecam wjechałem po tym sąsiadom w płot
17.12.2022, 15:15
(30.11.2022, 08:53)beeniepatu napisał(a): Bobek to jest 1.5x mocniejsze od ketaminy, z ok 2 do 3x dluzej trwajaca faza. Wg mnie nie na pierwszy raz z takimi substancjami. Nie wazne od dawki. Ludzie czesto opisuja doswiadczenie jakby przezyli wlasna smierc 😎
Zastanawiam sie nad testem tej substancji, ale Twoj post spowodowal u mnie zastanowienie.
Hmm.... a jak jest minimalna porogowa dawka tego tematu ?
Jest mozliwosc zminimalizowania wystąpienia bad tripa ?
17.12.2022, 15:30
Czeslawo po dysocjantach nie ma jako tako bad tripów, to nie psychodeliki. Można zaliczyć k-hole ale to dzieje sie tylko i wyłącznie w przypadku przedawkowania.
Tu masz wszystko co powinieneś wiedzieć o tej substancji: https://psychonautwiki.org/wiki/2-Fluoro...roketamine
Beeniepatu 2-FDCK nie jest 1,5x mocniejsze od ketaminy, nie jest też dłuższe. Chyba pomyliło ci sie z deschloroketaminą która faktycznie, jest 2x dłuższa i ma dokładnie 3,3x mocy ketaminy. 2-FDCK jest farmokologicznie bardzo podobne do ketaminy, w działaniu różni sie minmalnie, dla niektórych ket i FDCK są nierozróżnialne, jedyna większa różnica to taka, że na FDCK trudniej zaliczyć hole.
Tu masz wszystko co powinieneś wiedzieć o tej substancji: https://psychonautwiki.org/wiki/2-Fluoro...roketamine
Beeniepatu 2-FDCK nie jest 1,5x mocniejsze od ketaminy, nie jest też dłuższe. Chyba pomyliło ci sie z deschloroketaminą która faktycznie, jest 2x dłuższa i ma dokładnie 3,3x mocy ketaminy. 2-FDCK jest farmokologicznie bardzo podobne do ketaminy, w działaniu różni sie minmalnie, dla niektórych ket i FDCK są nierozróżnialne, jedyna większa różnica to taka, że na FDCK trudniej zaliczyć hole.
17.12.2022, 17:24
horsii Tak, nie da sie ukryc. Najpewniej jest tak jak mowisz, bo korzystalem ze zrodla, ktore mowilo tez o DCK. Nie zmienia to faktu, ze ja swiadomie mowilem o 2FDCK, i tak do tej substancji podchodzilem. Ze tak wlasnie dziala. Po prostu trwalem w bledzie. Dziekuje za wyprowadzenie z niego.
YOUR ATTORNEY