Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
29.11.2022, 13:58
mati54 nie ma czasu na przerwy. Życie jest za krótkie 😎
Co tydzień walone.
Po prostu podkład na jakim jest obecna wiśnia jest tak dobry. A teraz wyobraź sobie gdyby tak zajebać czyściocha, bez dodatku smakowego🤩
Wychodzi na to, że trafiłem na zmianę sortu, bo ludzie piszą o beżowym, a ja dostałem bielutki.
Co tydzień walone.
Po prostu podkład na jakim jest obecna wiśnia jest tak dobry. A teraz wyobraź sobie gdyby tak zajebać czyściocha, bez dodatku smakowego🤩
Wychodzi na to, że trafiłem na zmianę sortu, bo ludzie piszą o beżowym, a ja dostałem bielutki.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.11.2022, 19:34
Sa te techniki czyszczenia acetonem ale dlla mnie czarna magia, moze sam sie skusze po weekendzie na wisnie jak tak polecasz
29.11.2022, 20:32
mati54 może i jest sens w tych czyszczeniach, ale tak jak i Ty, ja takowej wiedzy nie posiadam i bałbym się, że coś spierdolę.
Poza tym sorty naszego dobroczyńcy są na wysokim poziomie i po prostu mi pasują jak ulał.
Sztos jest wisienka, nie zawiedziesz się🙃
Poza tym sorty naszego dobroczyńcy są na wysokim poziomie i po prostu mi pasują jak ulał.
Sztos jest wisienka, nie zawiedziesz się🙃
NIE dla OPIO !!!
01.12.2022, 09:00
(01.12.2022, 03:00)Bam napisał(a): Mial dostać chyba 2 lata to pewnie już wyszedł
Ta wisienka nie zapycha tak nosa jak ta od kolekcjonera ?
nie, jest git.
A pamiętacie taką sól, nie pamietam chyba RGN ją sprzedawało - MXM (krótsze MXE) i jakas tryp? Miala taka nazwe fajną, Dragon's Mist cz cos takiego
01.12.2022, 13:29
Ja próbowałem jak narazie Wisienki od Escobara, przymierzam się do Synt Coco i do White Elephant.
Polecacie jeszcze jakieś od tych Vendorów?
Polecacie jeszcze jakieś od tych Vendorów?
01.12.2022, 15:18
Ja czaje się na Synt Coco od Escobara - jak będzie na stanie to natychmiast zamawiam