Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co na pierwszy raz ?
01.12.2022, 23:16
Bobek przy tak zadanym pytaniu, byloby warto poskreslic jakiekolwiek doswiadczenie z substancjami. Bo odpowiedz bedzie zdeterminowana wlasnie przez doswiadczenie. Niemniej ekstra watek zalozyles 👌
horsii ? @"PUDZILLA" ?
Pixa to nie substancja. Dziekuje, pozdrawiam.
PS: jak zaczynales Bam od piks to mowi sie 'przynajmniej'...
PS2: ktos kto porownuje "piksy' z dyso, ten jest jednak lekko ograniczony
horsii ? @"PUDZILLA" ?
(01.12.2022, 23:14)Bam napisał(a): Pixyy bynajmniej ja tak zaczynalem ale warto nie być sam na takiej imprezie miec jakieś wsparcie w znajomych w razie czego... żeby się nie zeschizowac i nie zamulic
Mefkee też polecam
Pixa to nie substancja. Dziekuje, pozdrawiam.
PS: jak zaczynales Bam od piks to mowi sie 'przynajmniej'...
PS2: ktos kto porownuje "piksy' z dyso, ten jest jednak lekko ograniczony
YOUR ATTORNEY
02.12.2022, 00:30
Bobek
Powiem Ci na swoim przykładzie, bo właśnie całkiem niedawno miałem pierwsze spotkanie z dyso.
Moje ogólne doświadczenie w tym sporcie to przeszło 6 lat z mocnymi stymulantami, euforykami oraz empatogenami.
2fdck - ten dysocjant mnie pokonał, nie dałem rady. Jedna laga zrobiła mi w głowie taki kocioł, że leżałem na kanapie nagi, przykryty kocem i błagałem aby to już zeszło i przestało działać.
Popierdolona rozkmina, której towarzyszył ostry, przenikliwy i zimny pisk w głowie, jakby ktoś mi kroił mózg ostrym i zmarzniętym nożem.
Do tego delikatne wizuale.
Nigdy więcej!
Tak wyglądało moje pierwsze spotkanie z dyso.
Zdecydowanie za mocno.
Powiem Ci na swoim przykładzie, bo właśnie całkiem niedawno miałem pierwsze spotkanie z dyso.
Moje ogólne doświadczenie w tym sporcie to przeszło 6 lat z mocnymi stymulantami, euforykami oraz empatogenami.
2fdck - ten dysocjant mnie pokonał, nie dałem rady. Jedna laga zrobiła mi w głowie taki kocioł, że leżałem na kanapie nagi, przykryty kocem i błagałem aby to już zeszło i przestało działać.
Popierdolona rozkmina, której towarzyszył ostry, przenikliwy i zimny pisk w głowie, jakby ktoś mi kroił mózg ostrym i zmarzniętym nożem.
Do tego delikatne wizuale.
Nigdy więcej!
Tak wyglądało moje pierwsze spotkanie z dyso.
Zdecydowanie za mocno.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
02.12.2022, 02:49
Może DCK w małej ilości sie nada na pierwszy raz, faza owiele przyjemniejsza niż w przypadku 2fdck na pierwszy raz z tą grupą substancji
02.12.2022, 12:05
ProducentRC nie wiem. Napisalem z glupa. Bo polecanie na pierwszy raz z dyso 2-fdck, jest dla mnie co najmniej slabym pomyslem 😎
YOUR ATTORNEY