Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: wolisz - haszysz, czy marihuanę Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
haszysz | 6 | 25.00% | |
marihuanę | 18 | 75.00% | |
Razem | 24 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Haszysz
20.04.2022, 15:46
Mieszkałem w Hadze to cofiki miałem do wyboru do koloru .
Zioło po którym miałem halucynacje i chodzić nie mogłem to
White Widow haze pół jointa z 0.5g
Amnezia haze joint 0.5g
A co haszu to niepamietam jaki to był ale najdroższy wziąłem
Zrobiłem jointa z 0.7 zajebiscie siw palił
Jaraliśmy z kaszka w drodze do centrum tak spacerkiem bo pogoda fajna była i oczywiście joint na drogę
Ziomek już nie mógł jarać bo chodzić nie mógł ja dopaliłem ale było ciężko bardzo
Dalsza drogę musieliśmy tramwajem jechać
Osobiście lubię i week i hasz
Amnezia haze joint 0.5g
Jaraliśmy z kaszka w drodze do centrum tak spacerkiem bo pogoda fajna była i oczywiście joint na drogę
Ziomek już nie mógł jarać bo chodzić nie mógł ja dopaliłem ale było ciężko bardzo
22.04.2022, 04:13
(20.04.2022, 15:46)M100 napisał(a): Mieszkałem w Hadze to cofiki miałem do wyboru do koloru .
Amnezia haze joint 0.5g
To musiał być dobry hasz
07.05.2022, 08:50
Ostatnio robiłem haszysz metodą wodną w bubble bagach, wychodzi serio zajebisty haszysz jak zaniosłem to do ziomka który pracował kilka lat w Holandii powiedział po zapaleniu że haszysz identyczny jak ten który w coffiku kupował
25.05.2022, 20:55
(07.05.2022, 08:50)ProducentRC napisał(a): Ostatnio robiłem haszysz metodą wodną w bubble bagach, wychodzi serio zajebisty haszysz jak zaniosłem to do ziomka który pracował kilka lat w Holandii powiedział po zapaleniu że haszysz identyczny jak ten który w coffiku kupował
Długo zajmuje ci robienke tego?
26.05.2022, 05:31
No trochę trwa ten proces zauważyłemm że lepiej zrobić z tego masło konopne a później pieguski
27.05.2022, 13:58
jest wiele metod pozyskiwania haszyszu i co za tym idzie wiele jego odmian mi najlepiej podchodzi marocco i afgan jeszcze kiedyś próbowałem nepal ale mi nie podszedł
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
27.05.2022, 14:11
Czekoladka fajna sprawa, osobiście bardzo lubię. Niestety w mojej okolicy trafia się bardzo rzadko, więc jak jest okazja to pobieram ! Uwielbiam smak i zapach haszyku.