Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
04.12.2022, 14:58
wróci ale w miedzyczasie możecie składać zamówienia, i wysyłać pieniążki na podany adres portfel btc, jak ktoś nie ma to piszcie do mnie na PW yalas
05.12.2022, 08:22
juz lepiej sie podetrzec pieniedzmi ktore chcialo sie wyslac na portfel sanda, przynajmniej jakis pozytek z nich bedzie xd
07.12.2022, 00:13
Ten sklep powinien już dawno zostać zbanowany przez społeczność, ale niektórzy się nie uczą na błędach
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
07.12.2022, 01:04
(06.12.2022, 23:45)PUDZILLA napisał(a): rychu jedwabnyszlak>>>silkmixtures>>>sandheavens
chronologicznie
fak sprawdzilem stare zakladki i rzeczywiscie - jedwabny z koncowka cz byl u mnie w 18 roku. i z tego co pamietam to interesy z nim to byla bajka i jesli mnie pamiec nie myli tez zamkniecie bylo spowodowane przypalem u vendora. u mnie bez strat zadnych ale smutek z odejsciem byl bo to naprawde fachura.
to ja nie wiem co myslec juz pany troche mi to poglad zmienilo a moze jakas iskierke nadziei. choc wiadomo ze przez ten czas sie ludzie pozmieniali a to od nich zalezy.
kurwa mi tylko na hexie zalezy co mieli bo byl dla mnie git. jak pablo ogarnie taki jak oni mieli to ja jestem w domu
rychu
Jedwabnyszlak nie mieli żadnego przypału tylko narobił promocji, zebrali kwit za zamówienia i usunęli się w cień. Teraz przypałem się mydli oczy jak vendor w huya wali albo występuje taka sytuacja jak z predatorami, mefistami na kiju i innymi. Ooo bo jak przypał to nie dociekamy co do chuja się dzieje i czemu sklep ''zmienia wlascicieli'' itp xD
Przypał to był jak Darek z dopalamy dzień przed swoim aresztowaniem jakoś pisał że predator się na wszystkich wyjebał i ''ratuj się kto moze'' pamiętne xD Albo lizardlabs.eu - haha, to się nazywa przypał, a nie
Jedwabny po zwianiu z pieniędzmi zwyczajnie przycichnal na chwilę, zaraz potem otworzyli silkmixtures - tam nabrali pieniędzy za alfe-PHP wtedy bardzo pożądaną która mieli mieć, ale nikt się jej nie doczekał, ekipa zwyczajnie się zawinela z hajsem tak samo jak poprzednio.
Już wtedy wiedzieli że mają całkowite przyzwolenie na selective scamy, chamskie exity i nawet niekrycie się z tym całkowicie. Kupując tam moim zdaniem wysyła się im taki sygnał. Żaden vendor nie jest świętoszkiem ale są ci bardziej godni zaufania i mniej. Ja pierdolę, mógłbym być kronikarzem niektórych co perypetiow w tej cudownej społeczności.
Jedwabnyszlak nie mieli żadnego przypału tylko narobił promocji, zebrali kwit za zamówienia i usunęli się w cień. Teraz przypałem się mydli oczy jak vendor w huya wali albo występuje taka sytuacja jak z predatorami, mefistami na kiju i innymi. Ooo bo jak przypał to nie dociekamy co do chuja się dzieje i czemu sklep ''zmienia wlascicieli'' itp xD
Przypał to był jak Darek z dopalamy dzień przed swoim aresztowaniem jakoś pisał że predator się na wszystkich wyjebał i ''ratuj się kto moze'' pamiętne xD Albo lizardlabs.eu - haha, to się nazywa przypał, a nie
Jedwabny po zwianiu z pieniędzmi zwyczajnie przycichnal na chwilę, zaraz potem otworzyli silkmixtures - tam nabrali pieniędzy za alfe-PHP wtedy bardzo pożądaną która mieli mieć, ale nikt się jej nie doczekał, ekipa zwyczajnie się zawinela z hajsem tak samo jak poprzednio.
Już wtedy wiedzieli że mają całkowite przyzwolenie na selective scamy, chamskie exity i nawet niekrycie się z tym całkowicie. Kupując tam moim zdaniem wysyła się im taki sygnał. Żaden vendor nie jest świętoszkiem ale są ci bardziej godni zaufania i mniej. Ja pierdolę, mógłbym być kronikarzem niektórych co perypetiow w tej cudownej społeczności.