Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mem sie z Ciebie smieje
04.12.2022, 21:11
Pomyslalem, ze za duzo ostatnio zupelnie niepotrzebnych przepychanek i docinkow miedzy uzytkownikami Forum. Sam biore w tym czynny udzial. Dlatego znalazlem dla siebie wentyl bezpieczenstwa, ktory pomoze rozladowac napompowane emocje.
Zapraszam wszystkich do sekcji memow o uzytkownikach - ich wadach i zaletach. Im bardziej ironicznie tym lepiej. Jedyna zasada: wszystko jest zartem i prosze nie brac tego jako szyderstwa. Moj avatar jest do Panstwa dyspozycji - wszystko dozwolone. Choc im kreatywniej i bardziej ironicznie, tym lepiej.
Ja bede staral sie nawiazywac do zachowan na Forum, pokazujac jak ja Was odbieram. Bez wymyslonych sytuacji sensu stricto. Kontekst i humor. Siebie tez bede uwzglednial 😎 Jak ktos zada sobie trud oceny mojej osoby poprzez obrazek, to bede bardzo ukontentowany 😃
Yalasek licze na Ciebie zwlaszcza!
@"Kaja Buza" na Ciebie rowniez
Zapraszam wszystkich do sekcji memow o uzytkownikach - ich wadach i zaletach. Im bardziej ironicznie tym lepiej. Jedyna zasada: wszystko jest zartem i prosze nie brac tego jako szyderstwa. Moj avatar jest do Panstwa dyspozycji - wszystko dozwolone. Choc im kreatywniej i bardziej ironicznie, tym lepiej.
Ja bede staral sie nawiazywac do zachowan na Forum, pokazujac jak ja Was odbieram. Bez wymyslonych sytuacji sensu stricto. Kontekst i humor. Siebie tez bede uwzglednial 😎 Jak ktos zada sobie trud oceny mojej osoby poprzez obrazek, to bede bardzo ukontentowany 😃
@"Kaja Buza" na Ciebie rowniez
04.12.2022, 22:20
mam ochote wrzucic mem z prasą hydrauliczną, ale tego serwery by nie wytrzymały