Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Guzman - Opinie o produkcie.
Attenborough tego nie wiedzą najstarsi podhalańscy gurole. 😀 Ale sądząc po opiniach w tym nieomylnego niemal Beeniepatu, że jest moc, to nie ma co testować i czekać tylko zamawiać moim skromnym zdaniem. 😀
04.12.2022, 14:31
Czy Guzmana wolno wziąć za aktywność? Prawie 2 msc nie jadłem żadnych wypalaczy serotoniny i chciałbym poczuć to pierdolnięcie które zachwalają Ci którzy już skosztowali
04.12.2022, 15:07
Właśnie opinie mnie zachęciły. @"Kaja Buza" to robić od razu zapas na ile tylko stan portfela BTC pozwala?
05.12.2022, 04:16
Mój drugi post! (idę na rekord!)
Powiem tak.
Nie paczka, a rakieta o prędkości światła dotarła (aż nawet nie byłem na to przygotowany, że tak szybko)...
Guzman był próbowany przez kilka osób.
Wszyscy jednego zdania = 9/10 - a próbowane były wszystkie trójki od Pablo.
Nie ma po co w ogóle wrzucać zdjęcia, bo wygląda dokładnie tak samo jak wklejają poprzednicy.
Świeżutkie, pachnące, duże i twarde kryształy...
Sort typu premium
Nic tylko brać, a obsługa klienta na najwyższym jak zawsze poziomie.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Guzmanowiczów obecnych lub przyszłych
Powiem tak.
Nie paczka, a rakieta o prędkości światła dotarła (aż nawet nie byłem na to przygotowany, że tak szybko)...
Guzman był próbowany przez kilka osób.
Wszyscy jednego zdania = 9/10 - a próbowane były wszystkie trójki od Pablo.
Nie ma po co w ogóle wrzucać zdjęcia, bo wygląda dokładnie tak samo jak wklejają poprzednicy.
Świeżutkie, pachnące, duże i twarde kryształy...
Sort typu premium
Nic tylko brać, a obsługa klienta na najwyższym jak zawsze poziomie.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Guzmanowiczów obecnych lub przyszłych
06.12.2022, 02:52
Taka ciekawostka. Zastanawialiście się skąd wzięła się nazwa Guzman?
Jeżeli mówi wam coś El Chapo to jesteście w domu. El Chapo to pseudonim Joaquín Archivaldo Guzmán Loera - meksykański przestępca, przemytnik i handlarz narkotyków, jeden z założycieli oraz przywódców kartelu z Sinaloi.
Jeżeli mówi wam coś El Chapo to jesteście w domu. El Chapo to pseudonim Joaquín Archivaldo Guzmán Loera - meksykański przestępca, przemytnik i handlarz narkotyków, jeden z założycieli oraz przywódców kartelu z Sinaloi.
06.12.2022, 03:13
Akurat dopiero wczoraj o tym przeczytałem
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte