Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara
21.04.2022, 19:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2022, 20:10 przez Mariusz Sanitariusz.
Powód edycji: Zmiana nazwy tematu :D
)
Jaki polecacie tytoń? ja polecam osobiście camel blue, albo west silver.
ze sklepowych, delikatny nie gryzie pali go u mnie cala rodzina jak ktos potrzebuje kopa niech celuje w ps czarny
Jak bylem na kryminale to byl maly wybór bodajże 4 tytonie w kantynie pamiętam verso(najtanszy) ps czarny a reszty nie zabardzo
a orginalnych szlugow za to do wyboru do koloru było
ze sklepowych, delikatny nie gryzie pali go u mnie cala rodzina jak ktos potrzebuje kopa niech celuje w ps czarny
Jak bylem na kryminale to byl maly wybór bodajże 4 tytonie w kantynie pamiętam verso(najtanszy) ps czarny a reszty nie zabardzo
a orginalnych szlugow za to do wyboru do koloru było
21.04.2022, 20:02
Nie ma to jak cygaretki z niemczech najtańsze po 10szr chyba pakowane jedna pali sie po 15minut haha
21.04.2022, 20:26
Ja polecam rzucić palenie szlugów Sam paliłem przez bardzo długi czas, ale stwierdziłem że czas to rzucić, bo szkoda hajsu, zdrowia i lepiej zamiast tego zajarać sobie zioło i wypić piwo. Portfel i płuca Wam podziękują .
22.04.2022, 00:56
Najlepiej rzucić ją już tyle razy to robiłem i pale dalej chociaż teraz mniej ale pale.
Jak vapuje muszę mieć papierosy i to jest warunek.
Z tytoniu?
Golden virginia
Ps czarny
Chesterfield
Jak vapuje muszę mieć papierosy i to jest warunek.
Z tytoniu?
Golden virginia
Ps czarny
Chesterfield
22.04.2022, 06:41
Ja paliłem rothmansa czerwonego/niebieskiego.
A teraz rzuciłem i nie pale i wam tez polecam
A teraz rzuciłem i nie pale i wam tez polecam
22.04.2022, 07:00
Kiedyś paliłam głównie Chesterfield. Później same mentole bo zwykłe papierosy przestały smakować. Dziś już jestem wolna od nałogu. Pamiętam , że uwielbiałam najeść się emki położyć w łóżku i palić papieroska <3
22.04.2022, 14:47
(22.04.2022, 07:00)Alkopoligamia napisał(a): Kiedyś paliłam głównie Chesterfield. Później same mentole bo zwykłe papierosy przestały smakować. Dziś już jestem wolna od nałogu. Pamiętam , że uwielbiałam najeść się emki położyć w łóżku i palić papieroska <3
Lepiej najeść się emki i zapalić jakiegoś blancika
22.04.2022, 14:55
(22.04.2022, 07:00)Alkopoligamia napisał(a): Kiedyś paliłam głównie Chesterfield. Później same mentole bo zwykłe papierosy przestały smakować. Dziś już jestem wolna od nałogu. Pamiętam , że uwielbiałam najeść się emki położyć w łóżku i palić papieroska <3
Wogóle kiedyś papierosy byly lepsze, chesterfieldy sie zjebały kieidys sie tak fajnie szybko paliły też je lubilem .. dalbym50zloty za paczkę z tamtych czasów
Polecam winston cygaretki jagodowe,tak na teeraz zeby offtopu nie b yło