Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mefisto udzielił wywiadu w Częstochowie XD
08.12.2022, 04:48
Co tu się odpierdziela za momi postami.😀 Dziękuję Wam Beeniepatu i kot_kreskowy dzień się ledwo zaczął, a już jest wesoły dzięki Wam. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale Szyderca miałeś na myśli, że ja tu sample doję, a kupuję od innych?😂 Stary... BA! Ja nawet wygrywając darmowe 3g, to staram się wyrwać chociaż te 0,2 g dodatkowo i męczę Esco o to.😂😂😂
Beeniepatu narazie cisza.
PS. Bo Ty kocie udzielałeś się w moim Detoxie. Wczoraj wychodząc na fajkę moim oczom ukazał się portfel. Dziś będę się starał gdzieś go oddać, żeby właściciel odzyskał hajs i dokumenty, ale było w nim to co na zdjęciu. Język drętwiał. Sniff poszedł. Po godzinie poszedłem spać, ale to było spanie jakieś inne. Pospałem i teraz czuję się tak lekko zbombiony, podniesiony nastrój i ten... No muszę znaleźć właściciela, żeby ogarnął mi coś. 😀 Także Detox złamany można rzec. ⭐💎
Beeniepatu narazie cisza.
PS. Bo Ty kocie udzielałeś się w moim Detoxie. Wczoraj wychodząc na fajkę moim oczom ukazał się portfel. Dziś będę się starał gdzieś go oddać, żeby właściciel odzyskał hajs i dokumenty, ale było w nim to co na zdjęciu. Język drętwiał. Sniff poszedł. Po godzinie poszedłem spać, ale to było spanie jakieś inne. Pospałem i teraz czuję się tak lekko zbombiony, podniesiony nastrój i ten... No muszę znaleźć właściciela, żeby ogarnął mi coś. 😀 Także Detox złamany można rzec. ⭐💎
08.12.2022, 06:40
@"Kaja Buza" YEEBAĆ DETOX
Fajnie,że to trafiło na Ciebie i właściciel odzyska chajs. Podejście ludzi w tym temacie zmienia się, ludzie bardzo często oddają znalezione pieniądze czy dokumenty.
Brawo😊
Fajnie,że to trafiło na Ciebie i właściciel odzyska chajs. Podejście ludzi w tym temacie zmienia się, ludzie bardzo często oddają znalezione pieniądze czy dokumenty.
Brawo😊
08.12.2022, 09:32
Po "fejsie" już znalazłem jakieś namiary. Czekam.😇
Pytanie co to za cudo mogło być. Było tego z 20-30mg, mocno znieczulało język, sniff dość bolesny. Niuch około 22, o 23 spałem już i wstałem przed piątą, a wciąż czuję się "podstymulowany". 😀
Pytanie co to za cudo mogło być. Było tego z 20-30mg, mocno znieczulało język, sniff dość bolesny. Niuch około 22, o 23 spałem już i wstałem przed piątą, a wciąż czuję się "podstymulowany". 😀
08.12.2022, 09:57
@"Kaja Buza" dowiesz się jak się spotkacie i ten ktoś postawi Ci lagę dziękczynną😁
08.12.2022, 12:22
Niestety. Właściciel jest z innej miejscowości i z tego co pisze, nie ma nawet na bilet. 😂 Także... Może chociaż nie będzie miał pretensji za tę resztkę tematu. To już będzie DUŻO. 😀
08.12.2022, 13:25
Hola, hola. Jak pedałować to tylko na rowerze. 😀 Kiedyś do mnie rowerem podjechał koleżka, ale taki co se ciśniemy dla jajec czasami. Zobaczyłem, że ma nowy rower i podjarany mówię: WOW... wow! Niesamowite. Pierwszy raz widzę rower z trzema pedałami! 😂😂😂
08.12.2022, 13:56
@"Kaja Buza" hola hola.
Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek🤭
Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek🤭