Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sposób przyjęcia kryształu
Beeniepatu nadeszła moda na czopki czaisz to ?
Wpada
@"Kaja Buza" na imprezę i woła : SIEMANO MAM ZAJEBISTE CZOPKI !
@"Kaja Buza" Pomyśl to jest patent nikt nie pomyśli że dragi ukryte są w czopkach ! Gdyby na nich jeszcze był brązowy nalot to już wgl nikt go nie ruszy !
A zamiast blooterów to powinieneś maczać tampony w 1p-lsd !To jest to !
ale wiesz tak myślę czy twoi znajomi nie pchali by czopków do nosa a tampony do dupy
Chciałbym to zobaczyć bo jak sobie to wyobrażam to nie mogę wytrzymać ze śmiechu
-------Dzwoni telefon -----
------Siemano masz czopki ? -------
--------Siemano !Rozpuściły się ale da rade je wciągnąć nosem ---------
oczywiście żartuje i nie mam zamiaru nikogo urazić nie obraź się @"Kaja Buza"
Chciałbym to zobaczyć bo jak sobie to wyobrażam to nie mogę wytrzymać ze śmiechu
-------Dzwoni telefon -----
------Siemano masz czopki ? -------
--------Siemano !Rozpuściły się ale da rade je wciągnąć nosem ---------
oczywiście żartuje i nie mam zamiaru nikogo urazić nie obraź się @"Kaja Buza"
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
27.11.2022, 17:41
zapomniałem dodać że wchodzi szpilkach
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
03.12.2022, 23:11
Ja klasycznie do nosa, chociaż dzisiaj dowiedziałam się, że można również palic.
03.12.2022, 23:17
UlalaKrewetka radził bym uważać z paleniem, więcej szkód z tego niż pozytywnych efektów
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
10.12.2022, 23:08
Ja lubię do przyjmować do nosa, zwłaszcza dobre 3cmc - ostatnio Guzman króluje
12.12.2022, 10:09
(14.09.2022, 18:24)Szatan69 napisał(a): W kapsułke która się rozpuszcza i jako czopka w dupe ktoś walił jaki kolwiek proch/krysztal ???
Znam chłopa co kamyk w dupe walnął i ponoć jedna z najlepszych dróg podania faza niby mega.
W lewatywa z 3cmc klepie lepiej i inaczej niz iv sero. Nie wierzysz spróbuj (mdma,3cmc,4cmc) a inne to czekam na opinie moze sa jacys wariaci
O kurwa ale musiało mu dupe wydrzeć :o