Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
22.04.2022, 18:20
Moi drodzy! Chcieliście konkurs na projekt najlepszej koszulki naszego forum, no to macie! Oficjalnie ogłaszam rozpoczęcie konkursu!
Nagrody do zdobycia:
1. 15g produktu ze sklepu partnerskiego Escobar.store + koszulka z wygranym projektem + 50 pkt reputacji oraz ranga specjalna (nazwa dowolna wybierana przez osobę wygraną)
2. 10g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 40 pkt reputacji
3. 5g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 30 pkt reputacji
Pozostałe osoby z miejsc 4,5,6,7,8 otrzymają koszulkę + 10 pkt reputacji
Koszulka musi zawierać dopisek Dopal i fajnie by było, gdyby w jakimś stopniu nawiązywała do tematyki forum, choć to oczywiście nie jest konieczne. Liczymy na Waszą wyobraźnię i inwencję twórczą Na projekty czekamy 2 tygodnie. Osoby, które wygrają będziecie wybierać sami w formie ankiety, którą stworzymy po zebraniu wszystkich nadesłanych projektów. Powodzenia!
Projekty możecie wrzucać np. w taki przykładowy szablon kopiując go:
Nagrody do zdobycia:
1. 15g produktu ze sklepu partnerskiego Escobar.store + koszulka z wygranym projektem + 50 pkt reputacji oraz ranga specjalna (nazwa dowolna wybierana przez osobę wygraną)
2. 10g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 40 pkt reputacji
3. 5g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 30 pkt reputacji
Pozostałe osoby z miejsc 4,5,6,7,8 otrzymają koszulkę + 10 pkt reputacji
Koszulka musi zawierać dopisek Dopal i fajnie by było, gdyby w jakimś stopniu nawiązywała do tematyki forum, choć to oczywiście nie jest konieczne. Liczymy na Waszą wyobraźnię i inwencję twórczą Na projekty czekamy 2 tygodnie. Osoby, które wygrają będziecie wybierać sami w formie ankiety, którą stworzymy po zebraniu wszystkich nadesłanych projektów. Powodzenia!
Projekty możecie wrzucać np. w taki przykładowy szablon kopiując go:
23.04.2022, 05:27
Nie mam czasu na duperelki zostawiam konkurs tym co mają więcej czasu i sprzęt do takiej zabawy. Ja na fonie dużo nie pobawil bym się haha xd
23.04.2022, 09:07
fajny konkurs dla jakiegos graficiarza
rowniez bym poprosil o tył
chyba ze tylko ma byc przod koszulki zaprojektowany
rowniez bym poprosil o tył
chyba ze tylko ma byc przod koszulki zaprojektowany
pozdrowionka
23.04.2022, 12:29
Projektujemy jedynie przód koszulki
Pamiętajcie, to nie musi być jakiś profesjonalny projekt graficzny. To może być jakiś Wasz mem, jakieś przerobione logo/obraz/foto/grafika itp.
Pamiętajcie, to nie musi być jakiś profesjonalny projekt graficzny. To może być jakiś Wasz mem, jakieś przerobione logo/obraz/foto/grafika itp.
23.04.2022, 15:26
@"Vastuney" dawaj ten projekt tutaj
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
23.04.2022, 15:47
@"PUDZILLA" haha dobre
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki