Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
14.12.2022, 12:54
Dilleraaaa Nie, mój organizm był przyzwyczajony do tego specyfiku. Poprostu się wciągało. Jedyny skutek uboczny to że nie można było zasnąć
14.12.2022, 20:37
1.7g 3cmc micro od pechowych w oralu, odcięło mi świadomość na 10-15min, obudziłem się rozlany dosłownie - tak się ze mnie pot lał, peak to jeszcze sam z godzinę ponad trzymał, a całość fazy ze 3h w takiej dawcę
0.7g 4cmc w dwóch liniach, widziałem nieistniejące postacie w klubie, później nie mogłem się powstrzymać rozmawiać
A tak z innych rzeczy, to 0.2g cali niebieskiej alfy pvp od ruskich(może ktoś z was kojarzy 😅)
Z klasyków to zjadłem 5 heinekenow zielonych naraz, chyba 120mg mdma miały - sprowadzane z ciemniak strony, nie poklepany bo byłem 2dni na chlorach
Uważajcie na siebie!!!
0.7g 4cmc w dwóch liniach, widziałem nieistniejące postacie w klubie, później nie mogłem się powstrzymać rozmawiać
A tak z innych rzeczy, to 0.2g cali niebieskiej alfy pvp od ruskich(może ktoś z was kojarzy 😅)
Z klasyków to zjadłem 5 heinekenow zielonych naraz, chyba 120mg mdma miały - sprowadzane z ciemniak strony, nie poklepany bo byłem 2dni na chlorach
Uważajcie na siebie!!!
14.12.2022, 22:40
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?