Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synt Coco - Opinie o produkcie.
tome3eqkks Jeśli się nie mylę to NO LOVE pisała, że występują problemy ze spaniem. To jak zwykle zapewne kwestia dawki i ile czasu po ostatniej aplikacji chcesz iść spać.
29.11.2022, 01:05
U mnie problemy ze snem no byly spore mimo malej dawki stad pare razu juz pisalem ze odczynnik mocno wydajny wiec ostroznie no chyba ze komus zalezy na akywnej nocy.
14.12.2022, 07:10
zajebiste to koko,polecam dawki nir większe jak 60/70mg co 1,5h/2h max.
lekka euforia w tle słabnącą z czasem, później już tylko clearheadowy przyjemny speed pozostaje
lekka euforia w tle słabnącą z czasem, później już tylko clearheadowy przyjemny speed pozostaje
14.12.2022, 10:58
Porówna ktoś te Coco z analogiem hexa, chodzi głównie o stosunek euforii do speeda, czas działania i łatwość zaśnięcia po dniu sypania ? Tylko proszę o konkretne odpowiedzi, bo zaraz będę czytał coś w stylu oba super...
14.12.2022, 18:48
coco daje wiecej euforii,dzialanie dla coco to max 2h,dla hexa max 3h,latwiej zasnac po hexie wg mnie
15.12.2022, 00:57
Tak więc moja recka po glebokich testach.
Biały proszek, z grudkami, aczkolwiek nie chrupie nic przy kruszeniu.
Per sniff lekko gryzie po gardle, czuć taki posmak leków czy syropu, ale to moje wrażenie.
Samo działanie jest speed jakies 80% do 20% eufo. Chęć na gadkę i posiedzenie z ludźmi. Nie wykrzywia i bez przypałowe do towarzystwa.
Dorzutki działają podtrzymująco ale nie zwiększają pierwotnych efektów, chociaż w zależności od ilości ciężko zasnąć.
Całkiem ciekawy produkt i ocenę końcową 7/10 bym mu wystawił
Biały proszek, z grudkami, aczkolwiek nie chrupie nic przy kruszeniu.
Per sniff lekko gryzie po gardle, czuć taki posmak leków czy syropu, ale to moje wrażenie.
Samo działanie jest speed jakies 80% do 20% eufo. Chęć na gadkę i posiedzenie z ludźmi. Nie wykrzywia i bez przypałowe do towarzystwa.
Dorzutki działają podtrzymująco ale nie zwiększają pierwotnych efektów, chociaż w zależności od ilości ciężko zasnąć.
Całkiem ciekawy produkt i ocenę końcową 7/10 bym mu wystawił